הלכנו לבדוק 3 דיג'אים, טל היה הראשון שראינו, אהבנו אותו מאוד אבל רצינו לבדוק שאנחנו לא מפספסים משהו וכמובן לעשות השוואת מחירים וסקר שוק קטן. טל הציב רף גבוה מאוד לאלו שבאו אחריו וכל מי שראינו אחרי פשוט חיזק לנו את העובדה שטל הוא מועמד חזק לעשות את האירוע שלנו.
בסוף הגענו להתלבטות בין שניים. מסתבר שגם הדיג'יי השני הכיר את טל אבל חוסר הפרגון שלו גרם לנו לסלידה ממנו אפילו שהוא היה יותר זול וגם ניסה למכור לנו כל מיני גימיקים ואנחנו בכלל באנו לראות מוסיקה לחתונה. טל לעומת זאת פירגן לכל מי שציינו את שמו בפגישה עמו (כמובן מי שהכיר), לא הייתה לו בעיה שנלך לבדוק דיג'אים נוספים ואפילו אמר שכדאי לנו (בגלל שהיה ראשון) בשביל שבאמת נסגור בראש שקט, הבנו שכאן יש עסק עם בן אדם, מישהו שאפשר לסמוך עליו.
אז אחרי כל ההקדמה הזאת... סגרנו עם טל (נראה שזה היה ברור, לא?) והמוסיקה בחתונה הייתה אושר צרוף של להיטים שאף אחד לא נשאר אדיש אליה. טל הצליח לשלב כל סגנון באופן מדהים והתייחס לבקשות אישיות שלנו. היה חשוב לנו שישמור על ווליום נמוך בזמן האוכל ופחות לעשות אפקטים ורעש ברחבה, לנגן שירים כיפיים וגרסאות עדינות.
אהבתי: התייחס לכל מה שביקשנו, שם מוסיקה מעולה בלי אפקטים וצפצפות מיותרות...