במילה אחת שלמות.
קודם כל המקום עצמו, אהבה ממבט ראשון.. נקי, מיוחד, מואר, זורם, סופר מקצועי, ונעים.
כל העוסקים במלאכה במקום עצמו החל מקרן המקסימה שקיבלה את פנינו וישר שבתה את ליבנו, דרך נותני השירות ביום האירוע, אחראי האירוע, ועד לחן הבעלים המקצועי והנינוח.
לא מפסיקים לקבל מחמאות על התפעול של היום עצמו, שאגב לא היה לו שום קשר אלינו, למעט בחירת צבע המפיות והאוכל, הם עשו הכל לבד, תקתקו ותיזזו את אחרון העובדים עד אחרון האורחים ודאגו לה-כ-ל!!
עד היום ממשיכים לקבל מחמאות על המקום, האוכל וצוות המלצרים.
המחיר, כאמור לא מתאים לכל אחד, אנחנו החלטנו מראש לעשות אירוע קטן ולהשקיע, אבל גם במבט לאחור, לא היינו משנים דבר או משקיעים שקל אחד פחות.
המקום גמיש בצורה בלתי רגילה וכל בקשותינו נענו באופן מיידי, אפילו כשאבא שלי ביקש עוגה לאחי הקטן בסוף האירוע, הוכנה לו עוגה מראש.
ניתן לעשות אירועים גם עם אוכל לא כשר, אנחנו החלטנו רק על קינוחים חלביים. התחתנו בשישי בצהריים, אין הגבלה בשעות, ניתן גם לגלוש לתוך שישי.
שכרנו את שירותי השאטל שעבד בצורה מתוזמנת להפליא עם המקום, למעט הפקקים הצפויים ביפו ביום שישי, הם עבדו ללא דופי....