הצוות של טלי מתחתנת רחלי המקסימה ואוקסנה התותחית הן ההוכחה שכדי להראות מדהימה ביום החתונה לא צריך להוציא סכומי עתק על השמלה ולקבל יחס מזעזע ממעצבים שבטוחים שהשמש זורחת להם מה... הסטודיו בפתח תקווה, חמים, ביתי ונעים היחס כל כך נעים ואישי ומעל לכל סופר מקצועי. מבחר אדיר של שמלות למדידה גם במידות גדולות ואוקסנה התופרת האלוהית תתפור לך כל חלום למציאות!
בתור כלה מלאה +... מאוד התקשיתי למצוא מקום שאוכל למדוד בו שמלות ושאהיה בטוחה שהשמלה תחמיא ותדאג לטשטש את כל מה שצריך ולהחזיק את כל מה שצריך... כמעט בכל מקום שהייתי בו ניסו לדחוס אותי לשמלות שקטנות עליי ב 4 מידות לפחות וביקשו ממני "לדמיין" והתייחסו אליי די מגעיל בגלל המידות שלי.
טלי מתחתנת היה המקום היחיד שלא הרגשתי בו כמו פיל בחנות חרסינה! אלא הרגשתי כמו נסיכה :) המקום היחידי שבו נתנו לי להרגיש שאני מושלמת כמו שאני גם אם אני לא מידה 38-40... השמלה היתה מושלמת, טשטשה מה שצריך והדגישה מה שצריך ונראיתי בחתונה 10 קילו פחות רק בזכות השמלה!...
אהבתי: התוצאה הסופית. כמות המחמאות שקיבלתי היתה בלתי רגילה!!!התמורה למחיר היא הרבה מעל ומעבר!!! מחיר: 4,800 הערות לגבי המחיר: שמלה מתפירה חדשה