אחרי גישושים במספר אולמות בסגנונות שונים (באזור הצפון ואזור השרון) החלטנו שאנחנו לא מעוניינים להתפשר על "איכות המקום", אבל גם לא מוכנים לשלם את המחיר הגבוה יחסית שכרוך בחתונה באולמות שנחשבים לאיכותיים ושינינו אסטרטגיה. התחלנו לבדוק אפשרות של חתונה "בדקה ה-90" באותם מקומות (TERRA, ביער, סיטרוס, תל-יה, עלמה וערוגות בושם- למרות שבו היינו פחות מעוניינים לאחר ששמענו תגובות לא מחמיאות בנוגע לאוכל שם). ידענו שכדי שזה יעבוד צריך להיות לנו מספר רב ככל הניתן של אולמות אפשריים מצד אחד, ומצד שני גמישות מקסימלית בתאריכים אפשריים.
לאחר בדיקה שטחית נראה היה שהאפשרות הטובה ביותר להתקדם תהיה עם TERRA (גם מבחינת תאריכים וגם מבחינת עלות). כך שבסופו של תהליך לאחר משא ומתן קצר סגרנו ב-TERRA כחודשיים וחצי לפני מועד החתונה.
סגרנו דיל על פיו במחיר המנה כלולים:
- כל שירותי האולם (תאורה והגברה, מסכים, אבטחה, ניקיון, סוויטה בה התארחנו בליל האירוע וכו').
- בר פנימי וחיצוני עם משקאות תוצרת חוץ (המפרט הבסיסי של הבר כולל משקאות תוצרת חוץ ברמה בינונית+, מה שרובנו שותים בפאבים).
- שירותי קייטרינג של "בראף" או "קסם הקרמל" בהתאם לבחירתנו לאחר טעימות.
- חופה מסורתית.
העבודה שלנו הייתה בעיקר מול דוד אך לא רק. היחס שקיבלנו לאורך כל הדרך, לפני ואחרי האירוע, היה מסביר פנים ונעים. כשהתעוררו שאלות או השגות לגבי הקייטרינג- דוד ייעץ ואף הבטיח להתערב למרות שבסוף לא היה בכך צורך. כמו כן, לאחר קבלת הצעת מחיר הזויה לגבי העיצוב (ה-TERRA עובדים עם מעצב בית מולו חותמים על חוזה בנפרד) נתבקשנו להביא הצעות מחיר נגדיות עבור אותו עיצוב, צביקה התערב ודאג שמעצב הבית ישווה את הצעת המחיר שלו ויוזיל אותה בהתאם להצעות המחיר הנגדיות שהצגנו.
המקום יפה מאוד, הכל ברמת גימור מאוד גבוהה, הגן מטופח ועובר ריסוס פעמיים בכל יום, כל נותני השירות אדיבים (מאבטחים, ניקיון), התאורה מטורפת ותלויה מתקרה גבוהה מאוד (דבר שמוסיף מאוד לתמונות), החניה גדולה, מסודרת ונוחה, הסוויטה יפה ומאובזרת בכל השירותים הבסיסיים שיש בצימר: שירותים, מגבות, סבונים, שמפו, ג'קוזי בחצר, טלויזיה.
הבר- glory bar בניהולו של שלומי היו פשוט אחלה. בפגישה המקדימה שלומי היה נחמד מאוד, דיבר באופן גלוי ותכל'ס, לא לחץ שנשדרג שלא לצורך (הכדאיות של השדרוג תלויה הרבה בהרכב הקהל) ואף הציע לנו "לחזק" את הבר באופן עצמאי: ייעץ לנו בנוגע לכמויות מומלצות, הזמן המתאים להציע כל סוג של שתייה (האם להציע רק בריקודים או כבר בקבלת פנים), הוא עצמו הציע למכור לנו ואן גוך ובלאק לייבל במחירים הכי טובים שניתן להשיג בשוק מלבד הדיוטי פרי (אנו יודעים כי ביררנו את העלות של אותם מוצרים עבור חברים שהם בעלי בתי קפה ופאבים).כל הברמנים של שלומי נחמדים מאוד ויודעים את העבודה, היה כיף לראות איך הם מטפלים בבקשות של הקהל ואיך הם דואגים לטפטף את השתייה האיכותית יותר שהבאנו באופן עצמאי בצורה נבונה כך שלא תיגמר כבר בתחילת האירוע.
נ.ב.
הפחידו אותנו מהתאורן של המקום אך מסתבר שהוא ככל הנראה התחלף והתאורן החדש בחור טוב, עושה עבודה טובה, הקשיב לבקשותינו והיה מוכן לשתף פעולה עם הצלמים....
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על הנסיון והחוויה האישית של המשתמש/ת.