הגענו לכבוד הרב דרך אירגון צהר. קבענו איתו פגישה כחודשיים לפני החתונה מפאת אילוצים שונים. הפגישה היתה נעימה מאוד. פגשנו אדם חם ולבבי, פתוח לרצונותינו ומקפיד על החשוב לו מבחינת הלכות הדת . למדנו על מהלך החופה מפיו. הוא היה קשוב לדברינו והסכים לבקשתנו להוסיף גם העברת טבעת מהכלה לחתן, מיד לאחר שבירת הכוס. כבר בתום הפגישה הבנו שעשינו בחירה טובה ולא הרגשנו צורך אפילו להגיע לחתונה אחרת בה הרב השתתף כדי לראות את הדרך בה הוא מחתן. החלטנו בו במקום! בערב החתונה: עריכת החתימה על הכתובה היתה נעימה מאוד, תוך הסברים ברורים על מה אני חותם (הוא הסביר עוד במהלך פגישת ההיכרות), האווירה היתה טובה, גם אם הייתי לחוץ, הוא הוריד את המתח ובעצם נוכחותו השרה רוגע. החופה: הטקס היה מעולה!! עיניני, מצחיק איפה שצריך ורציני איפה שצריך. אף חלק לא נזנח או חופף. ההקדמה היתה מעניינת מאוד, הברכות, הטלית, הטבעת, שבירת הכוס - הכל הלך חלק וממש ממש בכיף. אנחנו זוכרים את עצמנו מקשיבים לכל מילה של הרב, מהופנטים ורק מחייכים. טוב, אולי אנחנו לא אובייקטיביים אבל הפידבקים שקיבלנו אח"כ מהאורחים (עד שבוע וחצי אחרי) היו פשוט מצויינים. אנשים שטקסים דתיים לא מעניינים אותם אמרו לנו אח"כ שהם ממש הקשיבו לכל מילה. לא היה כבד, לא היה מעיק להפך היה פשוט מעולה! רק דברים טובים! אדם חם, איש יקר. אנחנו ממליצים עליו בחום. אין לנו ספק שכל זוג שיזכה להנשא ע"י הרב חננאל מעודה, יזכה גם מעבר לשלב החופה.
שיהיה לכולנו הרבה מזל טוב!!!...