דף הבית   >   נותני השירות   >   ליאור שי   >   חוות דעת של veronica

חוות דעת על ליאור שי

veronica
פשוט ואאו!!
חיפשנו כל כך הרבה צלמים.. ידענו שאנחנו לא מתפשרים על האיכות כי זה מה שנשאר... ובאמת אחרי הרבה חיפושים הגענו לליאור ובאמת קיבלנו הכי טוב שיכולנו לבקש. ליאור שי פשוט תותח!!!!
קודם כל במהלך היום הלחץ הוא לא מעט - והוא עם הצחוקים שלו מקל המון ומעביר את הזמן בכיף ולא בלחץ.
הוא פשוט מטורף! בצילומי חוץ עם ראה משהו שמוצא חן בעיניו.. הוא יהפוך עולמות (וגם אתכם) ובאמת יקבל את מה שרצה.
התמונות פשוט מדהימות - קיבלתי תגובות מאנשים כאילו אנחנו בסרט. באמת היה קשה מאוד לבחור את התמונות לאלבום כי לא ידענו איך לצמצם...
במסיבה- הוא פשוט שמה.. קודם כל מתערבב עם הקהל כך שהתמונות יוצאות חיות ולא עם פוזות של חיבוקים וכאלה (יש גם כאלה כמובן אבל רואים את מה שקורה באמת ובאמת לא כל כך תזכרו מה שהיה שם עד שתקבלו את הוידאו המושללללםםם שבאמת מחזיר לכם את מה שהיה ולא הצלחתם לזכור או להיות שם)
אני יכולה להגיד לכם שבחתונה אני חשבתי שבעלי שבר לי שן תוך כדי ריקודים (עניין של שניות)
מסתבר שאני לבד שברתי את השן - מצחיק עד מוות שרואים את הווידאו ואת התמונות - לא כולם מסוגלים להיות שם ברגע המתאים - הוא כן!
חייבת לצייו שכבר בפגישה אתו, שהוא הראה לנו את הוידאו של מישהו אחר - היה מרגש עד כדי כך שבכיתי וראיתי שמישהי אחרת גם בכתה שראתה קליפ שלו..
אני פשוט לא יודעת איך להעביר לכם כמה כיף אתו וכמה התוצאה הסופית שלו מדהימה!
מציעה למי שעדיין מתלבט (שבאמת אין סיבה) להכנס לאתר שלו בפייסבור "ליאור שי" ולראות שמה את התמונות שהוא העלה והקליפים.
ועוד משהו - אני חשבתי שאני אראה את הוידאו פעם אחת ואז זהו...
אני יכולה להגיד לכם שקיבלתי את הדיסק לפני שבועיים בערך וכבר ראיתי את כולו 4 פעמים!!
באמת שהאלבום והווידאו שתי עבודות אומנות מעולות!!

אהבתי: את הצחוקים שלו, את המקצועיות שלו, את זה שהיה בכל פינה שלא פספס כלום! את היכולת שלא להחליף יום מלחיץ ליום כיפי ומענה!! ממליצה בחום
הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל!!!! אל תתפשרו
ליאור שי