תומר ורד הוא הדיג'יי הכי מדהים בעולם :) אין ספק שהוא שילוב מעולה של מקצוען אמיתי ומותק של בחור!
הגענו לתומר בהמלצתם החמה של צוות איזיווד, ובאמת לא יכולנו לבחור יותר טוב. כבר מההתחלה תומר היה אדיב, חביב ומקצועי, קלט את כל השטנצים שלנו וידע לשלוף שירים מדהימים העונים בדיוק לטעמנו לכל חלקי החתונה - קבלת הפנים, אוכל וריקודים. הגענו אליו תחילה עם מעט שירים שידענו שאנחנו אוהבים ורוצים, והוא ידע להשלים את החסר מהסגנונות שלנו, ובסופו של דבר ליצור בחתונה שלנו אווירה ייחודית ומותאמת אישית לנו - ולאורחים. עם כל בקשות השירים שהיו לנו אליו, הדגשנו ואמרנו לו שיש לו יד חופשית - והוא אכן ניצל אותה אך שמר על סגנון שמתאים לנו לאורך כל הערב.
אנחנו זוג הגר בחו"ל, כך שהרבה מהתקשורת נעשתה דרך אימיילים - ולכל אורך הדרך תומר תמיד ענה במהירות ובאדיבות, ונתן לנו תחושת ביטחון שבפינת המוסיקה אנחנו סגורים.
דבר נוסף מאוד חשוב, במהלך האירוע עצמו תומר ידע לקרוא את האורחים והאווירה, ויותר מאוחר את הרחבה, וידע בדיוק מה לשים, מתי, ומשהו מאוד חשוב - באיזה ווליום. אין אחד מאורחינו, ציעירים שחשובים להם הריקודים ומבוגרים שחשובה להם מוסיקה בווליום סביר כדי שיוכלו להמשיך לדבר, שלא שיבח את ההתנהלות המוסיקלית.
ולדובדבן שבקצפת, כשאר ניסינו לבחור שיר לכניסה לחופה, תומר נתן לנו ביצוע מדהים של שיר כלשהו שאהבנו. לבסוף בחרנו שיר אחר, אבל בסוף החתונה פתאום תומר הפתיע עם השיר הזה - שהפך לסלואו מושלם ודרך מדהימה לסיים את היום המאושר הזה. ואנקדוטה נוספת - לאחר השיר הוא שם שיר סיום רקע כזה, וירד להגיד לנו שלום ולהצטלם איתנו. בינתיים אחד העוזרים שלו שם בסוף שיר הרקע שוב את שיר הסלואו שלפניו, ותומר ישר הסתכל עליו והעיר (בחיוך) על העניין - ובכך הראה כמה הוא מקצועי ופדנט, כך שגם בסוף המסיבה אחרי שהכל נסגר וכולם מתקפלים, עדיין היה לו חשוב איזה שיר מתנגן...
בסוף הערב אחרי שהתקפלנו בחדר החתן-כלה, הגיע תומר לאמר להתראות בפעם האחרונה והגיש לנו שלושה דיסקים של המוסקיה שהתנגנה בחתונה! וכמה ימים אחרי התקשר אלינו להתעניין בשלומנו ולשאול איך אנחנו מרגישים בפרספקטיבה של כמה ימים אחרי... מותק אמיתי! וכמובן הציע את עזרתו בענייני מוסיקה לוידאו החתונה ומה לא.
בפן אישי יותר, תומר אדם מקסים, רגוע, קשוב וחמוד לאללה! בלי קשר לרמה המקצועית הסופר גבוהה שלו (עם תעודות - הבנאדם זכה בכל מיני פרסים לאורך הקריירה, החל מגיל מאוד צעיר!), היה תענוג וכיף גדול לעבוד איתו....
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על הנסיון והחוויה האישית של המשתמש/ת.