Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
דף הבית   >   נותני השירות   >   fishndag   >   חוות דעת של 466ab8c3da45b
שתף תמונה לסטורי

חוות דעת על fishndag

דירוג
מצוין
100 מתוך 100
נבדק
האותנטיות של חוות הדעת נבדקה
על ידי מערכת אוטומטית.
הכותב אומת
חוות הדעת נקראה על ידי מערכת האתר ובוצע אימות קבלת השירות בין הספק ללקוח.
*מערכת האתר אינה אחראית לתוכן חוות הדעת ואינה בודקת את עובדות המקרה.
חוות דעת חדשה
נכתב בשיחה עם בוט הואטסאפ שלנו
הכותב לא קיבל שירות מלא
חוות הדעת אינה מתייחסת לאירוע חתונה
נכתב על הבעלות הקודמת של העסק
כשחיפשתי שמלת כלה, ידעתי מההתחלה שפיש אנד דג זה המקום בשבילי. הם עושים שמלות בסגנון אחר, לא כלתי מדי ולא פלצני אלא פשוט ומקסים עם הרבה רכות של בד. הגעתי לשם אחרי שראיתי את שמלת חלומותיי באתר שלהם וברגע שמדדתי אותה - קניתי אותה! כן כן, כל השמלות הן למכירה ובמחיר שפוי ביותר!!
בסה"כ היו 3 מדידות, קצרות ופשוטות. מיכל, המעצבת, מלבד היותה מוכשרת בטירוף, מדהימה ברוגע ובנעימות שהיא משרה. היא סבלנית ופתוחה לשמוע ולקבל בקשות ושינויים. הכל תמיד נעשה עם חיוך ותשומת לב. בכלל האווירה בסטודיו מאוד אינטימית.
חשוב לי לציין שהגעתי אליהם בתקופת הלחץ של החתונות, כחודש (!!) לפני האירוע שלי ועם כל העומס, הם היו מקצועיים ואדיבים ובאו לקראתי לאורך כל הדרך.
השמלה ישבה בול לפי המידות שלי, הנפילה של הבד על הגוף הייתה מקסימה, היא הייתה קלאסית עם נגיעות וינטאג' והיה קל להתנועע בה. ביום האירוע עצמו הרגשתי כל כך יפה בשמלה והכי חשוב היה לי נוח! נשארתי איתה לכל אורך הערב, השתוללתי ורקדתי איתה והיה לי הכי כיף.
אנשים היו המומים מהשמלה והיא הייתה שיחת הערב. כולם, פשוט כולם, החמיאו לי עליה וביקשו לדעת איפה מצאתי אותה. גם היום, חודש אחרי, אני עדיין מקבלת עליה תגובות!!!!!!
...
אהבתי: מלבד השמלה ההורסת, את מיכל המקסימה:)
מחיר: 5,500
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
fishndag
bizresponseimage
הקישור
הועתק