גאיה היה המקום הראשון שהגענו אליו וכל השאר היסטוריה. הגן שופץ לאחרונה ונראה נהדר. האולם אחד היפים באיזור השרון! כל מה שאני אכתוב לגבי השירות, היחס והתמורה אני ארגיש שזה לא יספיק. אין מילים בפי להודות לכל האנשים הנפלאים בצוות הגאיה שנתנו לנו להרגיש כמו בני בית (לא פחות מזה!) ועל כך תודתי נתונה להם לנצח.
כל מי שתשאלו באיזור יגיד לכם שהאוכל של "גאיה" הוא הכי טוב שיש (אני עוד מקבל מחמאות ממוזמנים שהיו אצלנו באירוע) ובשפע!
שקיבלנו את הדף מומלצים ישר חשבתי שזה עוד תרגיל מכירות. בסוף סגרתי עם המעצב, הצלם, הבר, המגנטים והמפעיל זיקוקים מאותה הרשימה. מנסיוני הדף הזה הוא חובה לכל זוג, כל מי שמופיע שם הוא לא פחות ממצויין בתחומו ולכן חשוב לגאיה לדאוג לרמה גבוהה שכזאת.
קצת מילים ברמה האישית וממה שחוויתי... יומיים לפני החתונה היו לי חששות מהסידורי ישיבה, מצאתי את עצמי יושב עם יעל והבנות היקרות בגאיה ב 22:00 בלילה על קפה. דואגים לסידור הישיבה, למצוא לי פתרון וסידור. הכל בשביל להרגיע ולדאוג שיעבור בשלום. מצאתי את עצמי יושב עם חברים ולא עם נותני שירות שדאגו לי כמו בן משפחה!! ושוב תודתי לכם!...
אהבתי: הכל מושלם.השירות, המחיר, התמורה.את יעל שבזכותה הרגשנו הרבה יותר בטוחים ורגועים.
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על הנסיון והחוויה האישית של המשתמש/ת.