האותנטיות של חוות הדעת נבדקה
על ידי מערכת אוטומטית.
הכותב אומת
חוות הדעת נקראה על ידי מערכת האתר ובוצע אימות
קבלת השירות
בין הספק ללקוח.
*מערכת האתר אינה אחראית לתוכן חוות הדעת ואינה בודקת את עובדות המקרה.
חוות דעת חדשה
נכתב בשיחה עם בוט הואטסאפ שלנו
הכותב לא קיבל שירות מלא
חוות הדעת אינה מתייחסת לאירוע חתונה
נכתב על הבעלות הקודמת של העסק
מקצועיות
מתן שירות
זמינות
תמורה למחיר
מיד כשפגשנו את גידי התאהבנו באישיות המדהימה שלו! קודם כל, בן אדם טוב ואמין שיעשה פשוט הכל כדי שהמוזיקה והאווירה באירוע תהיה הכי מושלמת שיש! שאל את כל השאלות הנכונות ומיד קלט בדיוק מה אנחנו רוצים! לא היה צורך בהרבה מילים... ובכל זאת רשם הכל והקפיד שהכל ילך לפי התכנון. את שירי הסלואו ערך וקיצר יחד איתנו במקצועיות שהשאירה אותנו בהלם! והכי חשוב שניגן את המוזיקה בדיוק לפי מה שביקשנו, ולא ניגן שירים ע"פ בקשת האורחים ללא אישור מאיתנו (כפי שסוכם מראש).
הרחבה הייתה מלאה עד 2 בלילה (אירוע של יום שלישי)!!! כולם ממש נהנו וקיבלנו המון טלפונים, כולם החמיאו שהדיג'יי היה פשוט תותח! השולחנות היו ריקים וכולם היו על הרחבה - צעירים ומבוגרים, אפילו כאלה שאף פעם לא קמים לרקוד!
בנוסף המליץ לנו גידי על נגן סקסופון שעובד איתו, היינו הכי מרוצים בעולם! הוא ניגן בקבלת פנים, בחופה יחד עם הרב ובסלואו. נגן מאוד מרשים (מתלבש גם מאוד מרשים) שהוסיף והעשיר המון את האירוע :) בקיצור מומלץ בחום!!!
מומלץ להיפגש עם גידי כדי להבין במה מדובר......
אהבתי: את האישיות החמה של גידי, ההשקעה והשאיפה מכל הלב שהכל יהיה מושלם!ושהאירוע נמשך עד 2 בלילה (ולא עם אנשים בודדים) באנרגיות חיוביות ומכל הלב.גם המחיר היה מאוד אטרקטיבי! לא אהבתי: אין כזה דבר!
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.