האותנטיות של חוות הדעת נבדקה
על ידי מערכת אוטומטית.
הכותב אומת
חוות הדעת נקראה על ידי מערכת האתר ובוצע אימות
קבלת השירות
בין הספק ללקוח.
*מערכת האתר אינה אחראית לתוכן חוות הדעת ואינה בודקת את עובדות המקרה.
חוות דעת חדשה
נכתב בשיחה עם בוט הואטסאפ שלנו
הכותב לא קיבל שירות מלא
חוות הדעת אינה מתייחסת לאירוע חתונה
נכתב על הבעלות הקודמת של העסק
מקצועיות
מתן שירות
זמינות
תמורה למחיר
לאלינור הגעתי דרך אתר MIT4MIT, פניתי אליה בעקבות המלצות חמות מהאתר. כבר בפגישה הראשונה ניכר היה שאלינור מקצועית מאוד, בעלת נסיון רב וחשוב מזה חמה ומעניקה תחושת ביטחון.
ביום החתונה התארגנתי יחד עם אמי ואחיותיי אצל אלינור בסטודיו בתל מונד, אלינור קיבלה אותנו בחיוך רחב ונתנה לנו להרגיש בבית! האווירה היתה נעימה ומזמינה מה שעזר מאוד להוריד את מפלס ההתרגשות והלחץ.
הרגשתי שאני בידיים טובות ומקצועיות מאוד והדבר בא ליידי ביטוי בתוצאה הסופית- הן בתסרוקת והן באיפור שהחזיקו לאורך כל היום ובמשך כל הערב ועד שהגעתי לבייתי.
חשוב לי לציין שאלינור נהגה כלפיי וכלפיי אחיותיי ואימי בסבלנות אין קץ, באמפתיה והייתה קשובה לכל בקשותינו!
אני ממליצה בחום רב להגיע לאלינור ולחוות חוויה כה חיובית ביום המרגש הזה!...
אהבתי: את האווירה, היחס המקצועיות והכי חשוב שהכל היה עמיד ומדהים עד שהגענו הביתה! לא אהבתי: אין! הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל!!!
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.