"
מעבר לשמלות מדהימות ולכישרון עיצוב ...
"מעבר לשמלות מדהימות ולכישרון עיצוב מטורף למיטל ולאנשי הצוות יש יחס חם, את הגישה הנכונה להרגיע את הכלה ולתת לה להרגיש מיוחדת. האוירה ביתית וחמימה, מיטל מלאה בשמחה ותמיד מחייכת ומוכנה לעזור.
אני מלכתחילה לא רציתי סלון אבל ברגע שהגעתי למיטל, היחס החם שלה, היכולת שלה להתאים לכל אחת בדיוק את השמלה שתחמיא לה, ההקשבה והעצות שלה הן שגרמו לי לא לחשוב פעמיים ולהתארגן בסלון מיטל גמליאל.
כל בקשה שלי נענתה בחיוך ובמקצועיות.
עוד יתרון הוא שיש מקסימום של 2 כלות בסלון באותו יום. אני הייתי כלה יחידה ועברתי שם יום מיוחד מלא בפינוקים ושמחה. וכמובן שמיותר לציין שהשמלה החמיאה לי מאד, לא מפסיקה לקבל עליה מחמאות אפילו שבועיים אחרי החתונה. בקיצור, ממליצה בחום על הסלון והצוות, על השמלות היפיפיות ועל בעלה מעצב השיער עודד גמליאל שזרם עם כל בקשה שלי וסיפק תוצאה מדהימה.

אהבתי אצל העסק:
הכל, יחס חם, שמלות מדהימות, אוירה טובה
לא אהבתי אצל העסק:
אין דבר כזה
הערות למחיר:
התגמשה במחיר ובאה לקראת. היחס והסחורה שמסופקת משתלמת ביותר
תאריך קבלת השירות:
13/11/16
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על הניסיון והחוויה האישית של המשתמש שכתב אותה
כתבתי גם על...

פריים טיים סטודיו
צילום וידאו וסטילס

עדיה גן אירועים
אולמות וגני אירועים
הצג עוד חוות דעת שכתבתי...