האותנטיות של חוות הדעת נבדקה
על ידי מערכת אוטומטית.
הכותב אומת
חוות הדעת נקראה על ידי מערכת האתר ובוצע אימות
קבלת השירות
בין הספק ללקוח.
*מערכת האתר אינה אחראית לתוכן חוות הדעת ואינה בודקת את עובדות המקרה.
חוות דעת חדשה
נכתב בשיחה עם בוט הואטסאפ שלנו
הכותב לא קיבל שירות מלא
חוות הדעת אינה מתייחסת לאירוע חתונה
נכתב על הבעלות הקודמת של העסק
מקצועיות
5
מתן שירות
5
זמינות
5
תמורה למחיר
5
עוד כשהתחלנו לתכנן את החתונה ידעתי שאני רוצה להיות כלה קולית ולא היסטרית. כחלק מהרצון הזה, הספקית הראשונה שסגרנו אחרי האולם הייתה בר. ידעתי שאני רוצה מישהי שתיקח מאיתנו את כל ההתעסקויות באירוע, ותשאיר לנו רק את הכייף וההתרגשות באותו היום. עד שהאירוע התקרב, בן הזוג שלי לא כלכך הבין למה צריך מנהלת אירוע חיצונית, אבל זרם איתי. היום אחרי האירוע הוא בעצמו מסכים איתי שבר הייתה אחת הספקיות הכי חשובות שהיו לנו!
היא מקסימה, תקתקנית, חושבת על הכל, ודאגה לנצח על האירוע שלנו, גם כשהוא נדחה והפך להיות מורכב יותר – אירוע של 2 סבבים. בגלל הדחיה יצא שהיינו בקשר לאורך כמעט שנה. לאורכה בר דאגה, ייעצה, והייתה שם בשבילנו לכל התלבטות, חיפוש המלצות או סתם פריקת מירמור על הקורונה. ביום האירוע הרגשנו שהיא התרגשה ביחד איתנו והייתה כמו עוד אחות!
היא חשבה על כלכך הרבה דברים שלא היינו מעלים בדעתנו (כמו איך להיכנס לחופה ושזה יצטלם יפה, ועד לדאוג שהלו"ז של האירוע יתקתק, ושספירת האנשים תהיה נכונה).
הרבה אומרים שהאולם דאג להם ושאין צורך במנהלת אירוע חיצונית. אנחנו אומרים – זה שני דברים שונים! גם האולם המוצלח ביותר בארץ בא עם האינטרסים שלו, ובכל זאת מנהל אירוע מטעמם ידאג לדברים של האולם. התפקיד של בר מבחינתנו היה לגרום לזה שאנחנו והמשפחה שלנו נהיה אורחים באירוע של עצמנו. וזה לגמרי קרה. היא שם לתפוס כל פאשלה ולפתור כל בעיה שצצה ברגע האמת (ותמיד יהיו).
אין מילים שיתארו כמה אנחנו ממליצים עליה גם ברמה המקצועית וגם ברמה האישית. כל זוג צריך שתהיה לו בר לחתונה 3>. ...
תאריך קבלת השירות: 17/08/2020 אהבתי: את השקט שהיא נתנה לנו,
את המקצועיות והתקתקנות,
את האופי המדהים שלה! הטיפ שלי: לקחת את בר, היא תעשה לכם את האירוע!
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.