את גל הכרנו ממש במקרה.
ביום החתונה הצלם ביטל לנו מסיבות אישיות ובדקה ה 90 חיפשנו צלם. המפיקת על שלנו נתי דזיין שידכה אותנו עם גל, שבדרך נס היה פנוי. השיחה הראשונית איתו (בבוקר החתונה) הייתה סופר מרגיעה וזורמת, גל המליץ להגיע קצת יותר מוקדם לשלב ההתארגנות שלי (הכלה) כדי להכיר אותי קצת, זה היה רעיון מעולה, גל הגיע והעלה את האוירה וגרם לי להרגיש ממש בנוח וידעתי שאני בידיים טובות.
משם הכל הלך ממש ממש חלק, הוא לקח אותנו לשני לוקיישנים מהממים לצילומים (התחתנו בקיסריה). בן זוגי ואני ממש ביישנים והיה לנו קצת קשה לעמוד מול המצלמה פתאום. אבל גל ממש ממש עזר לנו, הדריך אותנו וגרם לנו להרגיש ממש בנוח ורגועים ושמחים!!! וכך היה כל האירוע! גל סופר מקצועי, אומנותי, קשוב ומדהים! והתמונות פשוט מעלפות!!!! מהממות!!!! ...
אהבתי: מאוד אהבנו שגל הדריך אותנו בצילומים. בן זוגי ואני ממש ביישנים ומצאנו את עצמנו מובכים מול הצלמה ופשוט לא ידענו מה לעשות😅. גל ידע בדיוק מה לעשות וממש עזר לנו, הוא הדריך אותנו במקצועיות וברוגע וגם בהמון כיף! פירגן גם המון, העלה לנו את הביטחון וגרם לנו להרגיש סופר בנוח.
ויצאו תמונות פשוט מהממות!!!