חיפשתי שמלת כלה במשך כמה חודשים, כל מקום שהגעתי השמלות היו פחות לטעמי או מחיר ממש גבוהה, בסוף החלטתי שאין מה לעשות וכנראה אני אצטרך לנסוע ממש רחוק למצוא שמלה, נסעתי עד חיפה קבעתי אצל מישהי וגם שם לא מצאתי, הייתי ממש אבודת עצות אמרתי זהו כנראה אני צריכה לקחת איזה שמלה שאני פחות אוהבת, וממש לפני שבאתי לנסוע בחזרה אמרתי יאאלה ניסיון אחרון, אני אבדוק אם יש עוד מישהי,ואז ראיתי את האתר של נטלה, התקשרתי אליה ואמרתי לה שאני בחיפה ואני באתי לחפש שמלה ואם היא יכולה לקבל אותי, נטלה בלי לחשוב אמרה בואי עוד שעה, הגעתי לנטלה היא קיבלה אותי כל כך יפה, היא הייתי סופר סבלנית, והכי מדהים שהשמלה הראשונה שמדדתי ישר ידעתי שזאת השמלה, אפילו שהייתי סגורה ישר על השמלה, נטלה שאלה אותי אם אני רוצה למדוד עוד שמלות שאני אהיה בטוחה, באמת היחס שקיבלתי ממנה לא קיבלתי בשום מקום!!
החתונה הייתה ממש קרובה, ונטלה גרמה לזה שהשמלה תיהיה מוכנה ומושלמת בדיוק בזמן!!!
אם את רוצה למצוא שמלה מושלמת, יחס מדהים, ומחיר סופר משתלם, לכי לנטלה מבטיחה לך שתצאי הכי מאושרת שיש!
ונטלה תודה רבה לך שבזכותך הרגשתי נסיכה ליום אחד ❤...
אהבתי: היחס של נטלה , השמלה שהיא פשוט מושלמת ואיכותית, והמחיר ההוגן מחיר: 6,500 הטיפ שלי: לחפש עד שמצאים, לא להתפשר, ולא לתת יד למחירים המוגזמים שיש בשוק!