אז הכל התחיל לפני שנתיים כשאמא שלי אמרה לנו ״ אני יודעת איפה אתם צריכים להתחתן, יש באזור יגור מקום כזה, הכל ירוק כזה ובין העצים, שם אתם צריכים להתחתן״. אז עבר הזמן ואחרי הצעת הנישואין ישר הלכנו לכרמלה. המקום הראשון והאחרון שראינו. זאת הייתה ההחלטה הכי טובה שיכולנו לעשות! נתחיל בעיצוב של המקום, האוכל המדהים, האווירה הקסומה והאנשים המדהימים!
החוויה עם כרמלה הייתה נעימה לאורך כל הדרך. הארגון והתכנון נעשה עם תשומת לב לפרטים הקטנים, הם דאגו להכל, נתנו לנו הרגשה טובה וביטחון, סמכנו עליהם בעיניים עצומות. באירוע עצמו הצוות היה כל כך מדהים, הוריד מאיתנו את כאבי הראש ופשוט נהננו מאירוע! לא הפסקנו לקבל מחמאות על המקום, על השירות, על האוכל שהוא וואו, על האווירה ועל כמה שהאירוע שונה ומיוחד. שהעיצוב מהמם ופשוט מתאים לאופי שלנו וכל כך אנחנו. פשוט הבחירה הכי נכונה, הכי מתאימה והכי טובה שעשינו....
תאריך קבלת השירות: 09/06/2022 אהבתי: טוב קודם כל את האוכל!! מיוחד, מגוון, טעים ולא שגרתי! האורחים היו בהלם מהמבחר וכמה שטעים😍
את המקום עצמו, עיצוב קסום, שונה, לא כמו כל אולם או גן.
את כל התהליך! הארגונים, התכנונים וההכנות לפני. הכל התבצע בצורה נעימה, הוגנת, אדיבה וסבלנית. הייתה זמינות מלאה, ענו לכל שאלה ובקשה ותמיד עם חיוך. באירוע עצמו הכל פשוט היה מושלם, עבד כמו שצריך, הם דאגו פשוט להכל ואנחנו באנו להנות.
לקחנו חבילה של חתונה מושלמת, זו באמת חבילה מושלמת! ברגע שהבנו שקיים דבר כזה, שהם דואגים להכל, לצלם , לדיג׳יי לאולם, לאוכל, לקוקטיילים. לא הייתה כל התלבטות. הספקים שמציעים פשוט אלופים וזה יתרון ענק שהכל סוגרים במקום אחד בלי התעסקויות ובלי מיליון ספקים ובלי כאבי ראש. בשבילנו זה התאים בול וזו החלטה מעולה, סמכנו על כולם והכל היה מושלם בלי יוצא מן הכלל.
אנחנו לא מפסיקים לקבל מחמאות על הכל,ולא מפסיקים להגיד לנו כמה שזה היה בול אנחנו ובול מתאים לנו. יש לנו אפילו כמה חברים ששמו עין על כרמלה ורוצים גם 😋
האירוע היה מדהים וזה בהחלט בזכות כרמלה וכל המעטפת שהם הצליחו לייצר.