את העמוד של נטלה ראיתי באינסטגרם ואטומטית ידעתי שאני רוצה להגיע. הגעתי לבוטיק שהיה גן עדן מבחינתי, מבחר של שמלות ויחס אישי כל כך נעים! מהרגע הראשון נטלה הייתה סבלנית, אכפתית ונעימה. עזרה לי למדוד כל כך הרבה שמלות והיה כל כך קשה להחליט כי כל אחת יותר יפה מהשנייה! לבסוף בחרתי את שמלת החלומות שלי שגם נטלה אמרה בעצמה שזו השמלה שהייתה לי הכי יפה.
לאורך כל הדרך תקשרנו בצורה נעימה וכיפית, המדידות השניות והאחרונות היו מרגשות ויכלתי להישאר שם שעות!...
תאריך קבלת השירות: 19/05/2022 אהבתי: אהבתי במיוחד את הסבלנות, מדדתי לפחות 10 שמלות וכל שמלה מחדש היא סידרה לי על הגוף וגרמה לי להיראות מליון דולר. לא הגבילה אותי במספר שמלות שמותר למדוד ולא הרגשתי שהיא מזרזת אותי בזמנים. נטלה נתנה לי להרגיש כמו נסיכה כל פעם שהגעתי מחיר: 6,300 הערות לגבי המחיר: מחיר מדהים! כולל תיקונים, הינומה, קישוטי שיער, עליונית לחופה והיחס ששווה כל שקל ושקל!! טיפ 1: להגיע עם נעליים בגובה שאיתן את רוצה להתחתן, להגיע עם מחטב טיפ 2: להגיע עם תכשיט שאיתו כנראה תרצי להתחתן שיהיה לך תמונה כוללת