נטלה היקרה! אין מילים שיוכלו לתאר את האהבה והערכה שיש לי כלפייך! מעצבת ייחודית, כישרונית להפליא! ואישיות מדהימה שאין לה תחליף!❤️
הגעתי לסטודיו של נטלה מהמרכז וזה היה שווה כל דקת נסיעה! מהמפגש הראשון עם נטלה ידעתי שזה זה! הרגשתי כל כך שלמה עם הבחירה, וידעתי שאני יכולה לסמוך עליה בעיניים עצומות!🙌
נטלה המהממת קיבלה אותי לסטודיו בחיבוק ענק! באופן מדוייק היא קלעה לטעם האישי שלי ותפרה עבורי שמלה בדיוק למידותיי! היא הייתה מקצועית, סבלנית ,מכילה, אדיבה ונכונה לעזור ולשנות עד שאהיה הכי מרוצה שיש!
בכל שלבי ההכנה והמדידות הרגשתי נסיכה! הרגשתי בנוח, עטופה בחום ואהבה! והתוצאה הייתה מעבר לכל דמיון!
לנטלה מבחר רב של שמלות כלה, בכל הסגנונות והמידות! השכרתי אצלה שתי שמלות כלה בסגנונות שונים לגמרי. כל אחת מהן גרפה ים של מחמאות! והכי חשוב הרגשתי בהן נוח בזמן הצילומים והריקודים!🤩
כל מה שנותר לי הוא להודות לך מכל הלב ולהמליץ בחום!🙏❤️...
תאריך קבלת השירות: 16/03/2023 אהבתי: עיצובים ייחודיםם! סבלנות אין קץ! ותפירה אישית מקצועית! מחיר: 10,000 הערות לגבי המחיר: על שתי השמלות! הטיפ שלי: אין מה להתלבט, הגעתם למקום הנכון!