אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

העסקים המובילים של השנה
דף הבית   >   נותני השירות   >   אדם וחווה - אולם אירועים   >   חוות דעת של Shahar

חוות דעת על אדם וחווה - אולם אירועים

Shahar

review galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview gallery
אחרי חוויה מדהימה באדם וחווה, חשוב לי ממש לנצל את הפלטפורמה הזו ולהמליץ על המקום. בתור אחת שגרה באיזור חיפה, שאין בו הרבה אפשרויות לצערי, חיפשנו מקום שמצד אחד יהיה קרוב לאורחים שלנו שכולם מהאיזור, לא רצינו לגרום להם לנסוע מרחקים בשבילנו, ומנגד רצינו מקום בסטנדרט שלנו, עם גן יפה, אוכל טעים וצוות טוב. באדם וחווה מצאנו את הכל. הגן שלהם מעוצב הכי יפה באיזור, אפילו שהוא לא גן טבעי ב100%, הוא לגמרי מרגיש ככה - הוא מטופח ברמות, התאורה מושלמת, מלא מלא צמחייה ובאמת שזה לא נופל מגן טבעי. הכל מעוצב בסגנון בוהו שזה בדיוק מה שחיפשנו. חופת במבוקים מושלמת. המעצבת אורב עם הטעם הכי טוב שיש - באמת שגם בתקציב מועט אפשר להגיע לעיצוב מהמם. האוכל - זו אולי נשמעת קלישאה אבל האוכל שם פשוט מושלם. האורחים לא הפסיקו להחמיא לנו על זה, הרגישו איך חומרי הגלם היו איכותיים וטריים, הרגישו את היחס לכל מנה ומנה. האוכל יצא רותח לאורחים!! גם כשביקשנו שינויים מסוימים, אפשרו לנו הכל. בעניין ההתנהלות עם צוות האולם - הכל היה מעולה, אין דבר שביקשנו ולא נענו לנו. שלומי, אחד מהשותפים, הוא באמת בן אדם זהב וקיבלנו גם הנחה בגלל שהחתן לוחם במילואים. חשוב לי גם לציין שהחתונה שלנו נדחתה בגלל שפרצה המלחמה בצפון בספטמבר, ועם כל הקושי עבורנו, היה לנו ברור שגם לאולם לא היה קל להבין איך לנהל הכל. בהתחלה היו קצת חבלי לידה אבל אחרי כמה ימים - דחינו את התאריך במיידי והכל עבר חלק. במדינה שלנו יותר מהכל, חשוב לסגור במקום שגם במצבים כאלה (שקורים בלי סוף) יתחשבו בזוג ויעזרו כמה שאפשר.
ושמרתי את הדובדבן לסוף - בר, מנהלת המשרד של אדם וחווה היא פשוט מדהימה. באמת. כל ההתנהלות הייתה מולה, קודם כל היא בגובה העיניים, היא בחורה איכותית ורצינית, הלב שלה תמיד עם הזוגות והיא תנסה להקל ולעזור כמה שאפשר. באמת שהיא הפנים של המקום ואני חושבת שהיא עושה את כל החוויה עבור הזוג. היא נכס למקום ואני באמת מכל הלב ממליצה לשמור עליה קרוב קרוב!
תודה לכם על הכל, היה לנו חלומי, יותר מושלם ממה שיכולנו לדמיין. שחר ועמית 10.11.24
תאריך קבלת השירות: 10/11/2024

אודות   |   תנאי שימוש   |   נגישות   |   פרטיות   |   משרות   |   צור קשר