אמה היקרה שלנו 🙏🏻♥️
לא יודעים מאיפה להתחיל לסכם את המסע הפקת חתונה שעברנו ביחד איתך , את כל הסידורים , כל החיפושים של הספקים האירגונים והכל עד השעות הקטנות של הלילה 😅
היית זמינה אלינו 24/6 (גם לך מגיע שבת לנוח 😂) לכל שאלה / בקשה או אפילו רגעים של לחץ תמיד הרגעת וידעת בדיוק מה להגיד 🤍
לא ידענו שמפיקה יכולה להיות כלכך מסודרת וכלכך מאורגנת עד שפגשנו אותך ! זוכרת כל מילה מהפגישה ומהחוזים שסגרנו (למרות שאנחנו זוג אחד מתוך המון חתונות שיש לך טפו טפו 😂)
היית שקופה איתנו לחלוטין מבחינת הספקים וחוזים עד רמה שהרגשנו שאת חותמת איתנו על החוזה , עברת על כל הפרטים וידעת לחדד את הנקודות החשובות ועל מה חותמים ומה חשוב לקרוא 🫶🏻
ההמלצה הכי טובה שיש לנו לזוגות שעומדים להתחתן זה קודם כל - אמה דרמון ♥️ מהיום הראשון שישבנו ותיכננו איזה אולמות הולכים לראות ולקבל הצעות מחיר ועד היום שאחרי החתונה , היית מקצועית וסבלנית והכל הלך בזכותך בצורה הכי טובה שיש והצלחנו להיות ברוגע.
פשוט יכלנו להנות מהחתונה שלנו כאילו היינו אורחים בעצמנו ♥️🫶🏻...
אהבתי: את המקצועיות והסבלנות , רמת שירות גבוה מאוד ♥️🙏🏻 הטיפ שלי: להתארס ולהתקשר לאמה - לכל השאר היא תדאג 😉