אז ככה הכל התחיל כשהתחלנו לחפש צלם ליום החתונה שלנו, עשינו סקר שוק מקיף והתלבטנו בין מספר צלמים. מהרגע הראשון ששוחחנו עם טום בס הייתה תחושה של חיבור טוב. ראינו את התמונות שלו באינסטגרם והבנו שמדובר במקצוען אמיתי.
ביום החתונה, טום היה מדהים! אני ובעלי מאוד ביישנים ולא אוהבים להצטלם בכלל, אבל טום גרם לנו להרגיש בנוח ולהיפתח בצורה טבעית ונעימה. הוא כיוון אותנו איך להצטלם, מה לעשות, וזרם איתנו בכל סיטואציה בצורה אדיבה ונחמדה.
בחרנו בטום בס גם כצלם ליום החתונה וגם לצילומי טראש, ובשני המקרים נהנינו מאוד. התמונות יצאו ואוו, פשוט מושלמות. הוא באמת עשה מעל ומעבר כדי שנצא הכי מרוצים. כנ״ל גם לגבי הסרטונים שהוא צילם וערך – הכל יצא מדהים מעבר למה שציפינו, והאלבום יצא פשוט מושלם!!
בנוסף למקצועיותו, טום הוא גם אדם מדהים. הוא היה שם לתמוך, להקשיב ולהעניק יחס אישי ואכפתי לאורך כל היום ודאג להרים את האווירה ולעשות שמח ולהצחיק אותנו כמה שאפשר 😀 והכי חשוב היה מאוד סבלני .
אנו מודים לך מעומק הלב על הכל, על השירות המעולה, על התמונות היפות ועל היחס החם. מאושרים שבחרנו בך וכמובן אמליץ עליך לכולם. תודה על כך שהיית חלק מהיום המיוחד שלנו ועזרת לנו לשמור את הזכרונות הנפלאים האלה לנצח. אין כמוך 👑...