הגענו לגיא בהמלצת הדי ג'י שלנו, והבחירה בו הייתה מצוינת. גיא היה נעים הליכות, זמין ומקצועי, והתנהלותנו מולו הייתה פשוט מעולה. לקחנו אותו מהקבלת פנים,שם היה יותר נוכח הכינור כפי שביקשנו , הופיכע גם על במת החופהוהשביל וגם הסתובב בן האורחים עם מוזיקה נעימה שהשתלבה מצויין עם הוייב שרצינו לייצר בקבלת הפנים. הוא ידע לשלב בין כל החלקים בצורה טבעית.
במהלך האירוע, גיא הצליח לשדרג את המוזיקה בצורה מדהימה. היינו באירועים אחרים בעבר בהם נגנים אחרים נבלעו תחת המוזיקה של הדי ג'י, וזה היה חשש שלנו, אבל הנוחכות של גיא הייתה ממש מורגשת הוא השתלב מצויין עם המוזיקה ושידרג כל פעם מחדש בצורה מצויינת ,נוכחותו הייתה משמעותית והוסיפה הרבה לאווירה, גם מבחינה מוזיקלית וגם אנרגטית.
לאורך כל הדרך קיבלנו המון פידבקים חיוביים מהאורחים, רבים מהם ביקשו את פרטי הקשר של גיא לאירועים הבאים. אנחנו מאוד מרוצים מהבחירה . תודה ענקית, גיא! ממליצים בחום🙏🏻...
תאריך קבלת השירות: 09/02/2025 אהבתי: השילוב המוצלח בין הסקסופון לכינור וכמה שהנגינה שלו הייתה נוחכת בחתונה.
תודעת השירות ונעם ההליכות של גיא. הטיפ שלי: לקרוא חוות דעת ולשים לב ליחס ולחיבור עם הספק לפני שסוגרים. ביום החתונה אתם רוצים סביבכם אנשים מקצוענים ואנושיים שירצו לעשות את זה גם בדרך הטובה ביותר אבל גם בדרך ההמתאימה ביותר לכם.