התחתנו באקו, ויסמין עובדת בבלעדיות שם (אחרת זה קנס של 1500 ש"ח). מהרגע הראשון, היה קצר בתקשורת וההתנהלות העסקית הרגישה לקויה. קיבלנו קטלוג עם תמונות ואופציות לחבילות, וגם אפשרות לחבילה ברכבה. יסמין אמרה שיש מינימום של 3,000 ש"ח, אז שאלנו לגבי המחירים של כל דבר כדי להרכיב את החבילה, אבל נאמר לנו שזה פנימי ושהיא לא משתפת. עשינו שיחה עם נעמה והיא שיתפה איתנו את המחירים ובעזרתה נסגרנו על החבילה הסופית. לקראת האירוע, עשינו שיחה ודיברנו על סגנונות, צבעים וכו', ויסמין הייתה קשובה. אפשר לראות שהיא פורחת כשזה מגיע לפרחים. סיפקנו לה מגוון תמונות השראה, והיינו מאוד מפורטים. ביום האירוע, קיבלתי תמונה של הזר כדי שאני אאשר, אבל הוא לא היה בסגנון שביקשתי אז נתתי דגשים לתקן. בפועל, הוא הגיע אלי ללא שינויים בכלל. למה לבקש דגשים ואז להתעלם מהם? למזלי, היה לנו עוד פרחים בבית, ומלווה שלי יודעת שזירת פרחים אז היא עשתה לי זר חדש מאפס. מעבר לזה, יסמין לא הייתה זמינה כשבאו לאסוף את הזר, והבנתי שהיא בכלל לא הייתה זו שזרה את הזר. האולם עצמו היה מאוד יפה, מלא בעציצים עם פריחה מהממת ומגוונת. גם החופה הייתה מאוד יפה ובסגנון שרצינו....
תאריך קבלת השירות: 06/04/2025 אהבתי: איכות העציצים, את החופה מחיר: 5,450 הערות לגבי המחיר: אורות בחופה, בדים לבנים, פרחים בחופה, זר כלה, עציצים לאורחים, 3 סלסלות לשושבניות
היי גילי
אני ממש שמחה שהייתה לך חוויה טובה בכל הנוגע לעיצוב האירוע ושמחה שהגשמנו לך את אירוע החלומות ❤️אני וצטערת הצטערתי לשמוע שזאת הייתה ההרגשה שלך לגבי הזר כלה.
למדנו והפקנו לקחים מהביקורת הבונה. מעריכים אותך ומודים על השיתוף הכנה של הרגשות