אנחנו הגענו לרן תוך כדי שהסתכלנו על סגנונות של צלמים והיה לנו חשוב א. שהצלם יודע לעבוד עם זוג שלא יודע ולא מתחבר ללעשות פוזות למצלמות. ב. מוציא תמונות שהן לא פחות ממדהימות בטבע.
רן הגיע עם יוסי הצלם לצידו לבית המשפחה שבו התארגנו יחד. שניהם היו צמד-חמד שהכניס הרבה צחוק וקלילות, שבהחלט נדרשות ככל שהיום עובר ומתקרבים לרגעי החתונה 😉 והתחברו לכל בני המשפחה (והיינו לא מעט, בסביבות ה20 איש מכל הגילאים)
מההתארגנות יצאו לנו תמונות מהממות של האחיינים, הסבתות, האחים, ההורים ואפילו הכלב והחתול. וגם אמא אחת שמבסוטה שיש תמונות שלנו מהגינה המטופחת שלה. מקסימום איכות ומקסימום אותנטיות.
המשכנו להצטלם בגן הלאומי באשקלון, ובאמת שהתמונות הן כ"כ יפות וכ"כ אנחנו שאני לא יודעת להחליט איזו יותר יפה מהשנייה....
תאריך קבלת השירות: 31/03/2025 אהבתי: כצוות הם מרימים וקלילים,
התחברו למשפחה וחברים, זרמו עם כל לוקיישן,
ובאמת הוציאו מאיתנו + מהנוף את המיטב.
ציטוט החברים - "איזה צלם מצחיק היה לכם כל התמונות יצאו עם חיוך"
ציטוט ההורים - "הוא מהאזור? איך הגעתם אליו? איזה חמוד הוא"
לא נופתע אם באחד מהאירועים הבאים בתוך המעגל שלנו נראה אותו שוב 😉 טיפ 1: לא צריך לדאוג לעשות פוזות מאולצות ושיביימו אתכם, מה שאתם רוצים לראות מהיום שלכם זה אתכם כפי שאתם. טיפ 2: לנשים שחוששות מאיך ייצאו - את יפה! ועם האיכות של המצלמה את יוצאת עוד יותר יפה, תשתחררי ותחייכי מהלב ❤️ טיפ 3: אם אתם מאשקלון והאזור, תבדקו את הגן הלאומי כלוקיישיין אפשרי הוא משלב טבע, ים, מבנים ואפשר להיכנס עם רכב.