מהשיחה הראשונה הבנו שמדובר באדם מיוחד – לא עוד צלם שמגיע לצלם והולך, אלא מישהו שבאמת נכנס ללב, אכפת לו, תומך, מייעץ, ומלווה אותנו כאילו הוא חלק מהמשפחה. כל מה שחיים אמר לי עשיתי. האנרגיות שלו ביום החתונה היו בדיוק מה שהיינו צריכים – שילוב נדיר של רוגע וביטחון מצד אחד, וצחוקים, קלילות ותחושת חופש מהצד השני.
חיים יודע לתפוס רגעים שלא היינו רואים בעצמנו – מבטים, חיבוקים, חיוכים קטנים – ולהפוך אותם לתמונות שמרגשות אותנו כל פעם מחדש. הוא הקפיד על כל פרט, דאג שאנחנו נרגיש בנוח, וכל רגע איתו הרגיש טבעי. לא היה צורך “להיות מצולמים” – היינו פשוט אנחנו, והוא דאג שהתוצאה תהיה הרבה מעבר למה שציפינו...
תאריך קבלת השירות: 28/04/2025 אהבתי: הדבר הראשון שתופס אצל חיים זה האישיות – הוא פשוט בן אדם שכיף להיות לידו. אבל כשמתחילים לעבוד איתו מבינים שמה שבאמת מבדל אותו זה הרמה המטורפת של המקצועיות.
הוא לא “עוד צלם חתונות”, הוא אמן, במובן הכי מדויק של המילה.
העין שיש לו לפרטים, לתאורה, לזוויות, לרגעים – זה משהו שפשוט אי אפשר ללמד. הוא מגיע מוכן, חד, מפוקס, ובעיקר – עם תשומת לב אינסופית למה שחשוב באמת. כבר מהרגע הראשון ביום החתונה, הרגשנו שאנחנו בידיים הכי בטוחות שיש. חיים ידע בדיוק מתי לתת לנו ספייס, מתי להנחות בעדינות, מתי להצחיק.
בזמן שאנחנו היינו בהתרגשות שיא, חיים דאג שהכל יעבוד כמו שעון שוויצרי – בלי לחץ, בלי בלבול, ועם מלא סבלנות.
המקצועיות שלו באה לידי ביטוי גם באיכות התמונות – כל פריים נראה כאילו נלקח ממגזין. הוא לא מפספס, לא מרפרף, ולא “מספיק טוב” – הוא נותן את כל כולו, עד לרגע האחרון הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל! טיפ 1: תתחילו במה שהכי חשוב לכם בחתונה. אני ספציפית היה מאוד חשוב לי הצלם - תתחילו מהצלם. באמת. אל תחפשו “אולם ואחר כך נסתדר עם צלם”. צלם הוא האדם שנמצא איתכם הכי הרבה שעות ביום הזה, והנוכחות שלו תשפיע לכם על כל החוויה. אם תבחרו נכון – כמו שאנחנו בחרנו בחיים – זה ישנה הכל טיפ 2: תשקיעו בספקים שאתם באמת סומכים עליהם. תסתכלו לא רק על מחירים ותמונות, אלא גם על האנרגיה, הגישה, והמקצוענות. אנשים כמו חיים נותנים הרבה מעבר – הם נותנים מהלב טיפ 3: ביום עצמו – תנו לדברים לזרום. תיהנו מהדרך, מהצחוקים, מהרגעים הקטנים. אם הקפתם את עצמכם באנשי מקצוע טובים – זה יורגש בכל פרט טיפ 4: תקבעו ספקים כמה שיותר מוקדם. הטובים נתפסים מאוד מאוד מהר.