מהפגישה הראשונה היה ברור שמדובר במקצוען מהשורה הראשונה. הוא הקשיב לנו, שאל את השאלות הנכונות, קלט את הסגנון שלנו ואת הווייב של הקהל עוד לפני שפגש אותו והצליח ליצור לנו ערב מושלם, בדיוק כמו שחלמנו (ולא ידענו אפילו שחלמנו).
בחתונה של 160 איש, להחזיק את הרחבה מלאה ושמחה עד 2:00 בלילה זה לא מובן מאליו אבל שרון עשה את זה בלי למצמץ. קרא את הקהל בצורה מדויקת, ידע מתי לעלות ומתי להרגיע, מתי להביא קלאסיקות שכולם אוהבים ומתי להפתיע עם קטעים שגרמו לכולם לקפוץ כאילו אין מחר. הרחבה פשוט לא התרוקנה לשנייה וזה היה בזכותו.
אבל מעבר לכישרון וליכולת לקרוע את הרחבה שרון הוא קודם כל בנאדם מדהים. נעים, קשוב, סבלני, מרגיע, זורם ובאמת היה לנו כיף לעבור איתו את התהליך. הוא הגיע מוכן, נתן לנו תחושת ביטחון מהרגע הראשון ועד השיר האחרון, וידע לקרוא אותנו בדיוק כמו שקרא את הקהל.
אם אתם מחפשים דיג'יי שירים לכם את האירוע לגבהים שאתם אפילו לא מדמיינים שרון גדסי הוא האיש שלכם.
לא רק דיג'יי אמן, חבר, וכוכב אמיתי....
תאריך קבלת השירות: 28/04/2025 אהבתי: אהבנו במיוחד את היכולת של שרון לקרוא את הקהל בצורה מושלמת כל שיר היה בול במקום, המעברים היו חלקים, והרחבה לא התרוקנה לשנייה.
הוא הצליח להחזיק 160 איש על הרגליים עד 2:00 בלילה עם אנרגיות שיא ובלי הפסקה!
אהבנו גם את הגישה האנושית שלו הוא היה קשוב, מרגיע, זורם, ופשוט כיף אמיתי לעבוד איתו.
הרגשנו שיש לנו שותף אמיתי לערב הזה, לא רק דיג'יי וזה עשה את כל ההבדל. הטיפ שלי: תשקיעו זמן בלבחור דיג'יי שהוא לא רק מקצוען, אלא גם בן אדם שנעים לכם איתו זה עושה את כל ההבדל. אל תתפשרו על מישהו שמריץ פלייליסט לכו על דיג'יי שקורא קהל, שמרגיש את הרחבה ויודע להרים אותה בדיוק כמו שצריך. תסמכו עליו, תשתפו אותו בסגנון שלכם ובמה שחשוב לכם ותרגישו חופשיים לשחרר. כשיש על העמדה מישהו כמו שרון אתם יכולים להיות בטוחים שהמסיבה בידיים הכי טובות שיש. אה, וטיפ אחרון תביאו נעליים נוחות. כי כשתבינו מה הולך לקרות ברחבה, לא תרצו לרדת ממנה!