בתור זוג שאין לו כמעט תמונות ביחד, היה לנו ממש חשוב לבחור צלמים שישאירו לנו מזכרת מיוחדת עבורנו. אני רוצה להגיד שאחד הדברים הכי מיוחדים שראינו בתמונות ובווידיאו, זה שממש היה אפשר לראות את הוייב הייחודי שכל זוג הביא איתו! העריכה מדויקת, והיחס - וואו! כל המשפחה שלי פשוט התאהבה בהם! התמונות יצאו נדירות, הכל הגיע אלינו כל כך מהר, וכל התהליך נעשה ממש בכבוד, בנחת ועם הרבה חיוכים והומור!...
תאריך קבלת השירות: 08/01/2025 אהבתי: קודם כל, הסבלנות. יצא שאיחרתי לצילומי זוגיות בגלל בלת"ם עם האיפור. בינתיים הם חיכו וצילמו את מקום ההתארגנות, גרמו אפילו לבן זוג שלי שאין לו הרבה סבלנות לזה להישאר עד הסוף של הצילומים שלנו :)
דבר שני היחס החם והכבוד שהם נתנו. כל הצוות! דאגו שיהיו תמונות קודם כל עם סבתא, ושכל המשפחה תצטלם בחופה.
והדבר האחרון זה באמת המקצוענות, הכל עבר חלק, התמונות נשלחו מהר, והכל היה פשוט מדויק. תודה ענקית לצוות שליווה אותנו: גל, אלכס ויונתן. ממליצים עליכם מכל הלב! הטיפ שלי: לא להתפשר בנושא של צילומים, הם היחידים שמלווים אתכם כמעט כל היום וגם אחרי החתונה - בתמונות והוודיאו שיישארו לכם לתמיד :)