היה לנו ברור שאנחנו לא רוצים לעשות טקס עם הרבנות והוויה זאת אלטרנטיבה מעולה! קיבלנו הדרכה מפורטת איך נראה טקס יהודי ומה משמעות כל חלק בו, משם יכולנו לבחור מה אנחנו משאירים ולהתאים את הטקס בדיוק לאופי שלנו. למזלנו, מנחה הטקס שלנו, איל מילס, היה הכי סבלני, יצירתי, מכיל ותומך שאפשר. נפגשנו איתו 4 פעמים לפני הטקס (חלק פנים מול פנים וחלק בזום). כל פגישה איתו הייתה חוויה כיפית ומלמדת. איל הצליח לקלוט אותנו, להיות רגיש ולבנות טקס מושלם, מרגש וכיפי כאחד. איל הכניס לטקס שלנו הרבה דברים לא שגרתיים שהפכו אותו לייחודי ואישי.אנחנו מאוד נהננו מהעבודה עם איל וכל האורחים שלנו מאוד החמיאו לנו על הטקס שתפס את ההוויה הזוגית שלנו....
אהבתי: היחס האישי שקיבלנו מאיל, העבודה הכיפית על הטקס שלנו ואת האפשרות לייצר משהו שהוא שלנו ולא לפי ״הספר״.
אנחנו מאוד ממליצים על איל, הוא כותב יפיפה, יותר טוב ממה שיכולנו לדמיין, ומעבר למנחה טקס הרגשנו שהוא כבר חבר. מחיר: 2,100 הטיפ שלי: לבוא עם ראש פתוח, להיות יצירתיים ולייצר משהו שהוא אתם. חוויית כתיבת הטקס היא מאוד כיפית ומקרבת