הגענו למקום דיי במקרה אחי הקטן היה בצוות בצבא עם מישהו שקשור למקום. הוא סיפר לנו עליו ועל כמה שהם מפנקים ועוזרים לחיילים. החלטנו לתת לזה הזדמנות והלכנו לראות את המקום מצאנו מקום מקסים שתואם בדיוק את מה שחיפשנו מאוד טבעי אבל בכל זאת מקום שמתאים לחתונה לאחר מכן פגשנו את עמרי שליווה אותה לאורך כל התהליך היה סופר אדיב וזמין ובא לקראתנו בכל מה שיכל( אשתי צמחונית אז דאג להרכיב איתנו מנה צמחונית ולהוסיף אופציות צמחוניות בכל העמדות קבלת פנים וכו) פגשנו את גם משפחת מזרחי שהם הבעלים של המקום שעזרו לנו המון בטיפים וליווי תוך כדי החתונה.
במהלך חיפוש המקום לחתונה יצא לנו לפגוש כל מיני סוגים של אנשים והיה חשוב מעבר למקום, להקיף את עצמנו באנשים שאנחנו מתחברים אליהם ואנשים שנהנה לעבוד איתם ביום שהוא כזה יום קריטי. הצוות של שמורתה הוא בדיוק מסוג האנשים שאתם רוצים סביבכם ביום החתונה!...
תאריך קבלת השירות: 23/05/2025 אהבתי: את האנשים של שמורתה שדאגו לנו בלי סוף ובאו לקראתי ו במה שיכלו וידעו לההבין אותנו להכווין אותנו ככה שנצא הכי מבסוטים שיש מחיר: 320 הערות לגבי המחיר: הוסיפו סעיף שמעבר ל200 אורחים נשלם 300 לאורח הטיפ שלי: להקיף את עצמכם בספרים שתהנו לעבוד איתם ביום כזה