Mit4Mit
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

דף הבית   >   נותני השירות   >   הגבעה   >   חוות דעת של קים קימברלי לייב

חוות דעת על הגבעה

קים קימברלי לייב
המשתמש זמין לצ'אט

review galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview gallery
איך בכלל אפשר להתחיל להסביר במילים מה הגבעה בשבילנו?

היינו בלא מעט חתונות בגבעה, הרבה לפני שהתארסנו וחשבנו להתחתן שם בעצמנו. כשהתחלנו לחפש מקום לחתונה – האמת? הגבעה אפילו לא הייתה בין הראשונים שחשבנו עליהם.
לא כי לא אהבנו, להפך – פשוט רצינו חתונת שטח פתוחה תחת כיפת השמיים, ולא ידענו שיש בכלל אופציה כזאת בגבעה. וגם, אולי קצת, כי כבר “הכרנו” את המקום – היינו בו כל כך הרבה פעמים, שזה הרגיש לנו מוכר מדי.

אבל אז חזרנו לשם – והפעם בעיניים אחרות. בעיניים של זוג שמדמיין את היום שלו ומשהו בנו פשוט נפתח.
התחברנו.
הבנו שזה המקום. וזה קרה לא רק בזכות גשר המים, או סוג האוכל והאווירה — אלא בזכות האנשים.

מהרגע הראשון הרגשנו עטופים.
הרגשנו שלא רואים אותנו כעוד זוג אלא באמת כמי שאנחנו, כקים ועיליי.
מי שתפסה אותנו שם מהרגע הראשון הייתה רעות – שהיא אפשר שלא להזכיר אותה בנפרד, היא הייתה פשוט מדהימה.
חייכנית, מקצועית, קלילה, מצחיקה, רגישה ותמיד שם.
הרגשנו שהיא לא סתם סגרה איתנו את המקום – אלא ממש פתחה לנו את הלב.
כאילו קיבלנו אמא קטנה לגבעה – שמוודאת שהכול קורה כמו שצריך, שדואגת לפרטים הקטנים, ושמרגיעה אותנו לאורך כל הדרך.
ואין לנו ספק – בזכותה זה קרה. היא הייתה אחת הסיבות הכי טובות שבחרנו בגבעה.
כמובן גם שכל אחד ואחת מהצוות נתן את הכל, עם חיוך, עם סבלנות, עם יחס אישי אמיתי.

במהלך השנה של ההכנות יצא לנו להגיע לבקר במקום לא מעט פעמים ולהכיר כמעט את כל מי שעובד בגבעה.
גם כאלה שלא באמת היינו אמורים להכיר — פשוט מצאנו את עצמנו מדברים איתם, נעזרים בהם, מחליפים מילה, מקבלים חיוך או עצה טובה.
כי זה האופי של המקום הזה: משפחתיות, נתינה, שותפות אמיתית ליום שלך.

כל דבר קטן שחשבנו עליו — מישהו כבר חשב עליו לפנינו.
כל שינוי שביקשנו — התקבל בברכה.
כל דאגה או לחץ — נענו בחיבוק ובשקט נפשי.

ולא רק אנחנו הרגשנו את זה.
גם האורחים שלנו – בלי סוף תגובות, מחמאות, וואטסאפים אחרי החתונה:
על כמה שהמקום יפה, כמה שהכול היה מסודר ומתוקתק, כמה שהאוכל היה טעים, השירות היה נעים, והאווירה – פשוט קסומה.
כולם הרגישו בדיוק כמונו, שיש שם משהו אחר. מקום שהוא לא רק יפה, אלא נכון.

ובתוך כל זה – דקל.
היא הייתה הכל!
בשלושת החודשיים שלפני החתונה היא הפכה להיות לא רק מלווה או מפיקה – אלא ממש חברה.
הלכנו איתה יד ביד, והיא הייתה שם בכל רגע — כשהיינו לחוצים, כשהיינו שמחים, כשהיינו מודאגים, וכשהתפוצצנו מהתרגשות.
שלא נדבר בכלל על הנוכחות שלה ביום עצמו -היא הרימה לנו, התרגשה איתנו, רקדה איתנו והייתה הלב הכי גדול שיש.

ואם אני מהסוג שצריך שליטה ויודעת בדיוק מה אני רוצה ומה קורה תמיד עשרה צעדים קדימה – אז היא הייתה עשרים צעדים לפניי.
היא קלטה אותנו מהשנייה הראשונה.
הבינה אותנו.
ונתנה לנו שקט נפשי אמיתי.
ולמרות שתמיד חשבתי שכשאתחתן – ברור שאצטרך מפיקה, כדי שאוכל לשחרר – עם דקל לא הייתי צריכה. רק מהידיעה שהיא שם הצלחתי להנות, היא הייתה המתנה שלנו ליום הזה. ליום הכי מרגש, הכי מושלם, שהיה לנו.

אז תודה.
לרעות, שמהרגע הראשון הייתה אוזן קשבת וחיבוק חם.
לדקל, שהפכה לחברה אמיתית ובלעדיה זה פשוט לא היה אותו דבר.
ולכל הצוות – אתם לא רק תותחים במה שאתם עושים, אתם גם בני אדם מדהימים, אכפתיים, נדירים, משפחה.
בזכותכם – הרגשנו בבית. ובזכותכם – היום הזה הפך מחתונה לחלום שהתגשם, ליום הכי טוב בחיינו.
אהבתי: מה שהכי אהבנו בגבעה שהפך את המקום לכל כך מיוחד בשבילנו אלה האנשים – חמים, אנושיים, אכפתיים, כאלה שמרגישים מהשנייה הראשונה כמו משפחה.. מעבר ליחס האישי, הכול היה מוקפד ומדויק – ברמה הכי גבוהה שיש: מהאוכל ועד הסדר, מהשירות ועד הזמנים. לאורך כל הדרך הרגשנו שלא רואים בנו עוד זוג שמתחתן, אלא באמת אותנו – כל מה שאנחנו, עם כל מה שחשוב לנו. זו הייתה תחושת שייכות אמיתית, של מקום שהוא לא רק יפה – אלא גם מרגיש כמו בית.
הטיפ שלי: אם יש לכם הזדמנות, לכו לסגור את האירוע שלכם בגבעה כבר אתמול. אנחנו עוד נזכרים ביום שלנו שם בלב מתרחב, ויודעים שעשינו את הבחירה הכי נכונה שיש.
הגבעה
לצפייה בעמוד העסק