נתחיל בדבר הראשון שכולנו מסתכלים-מחיר. איזה מחיר הוגן ומאפשר! התחתנתי ביום חמישי בחודש מאי (2025) ולא האמנתי ולא כיוונתי לשם. החבילה כוללת הכל חוץ מרב וצלם. מהרגע הראשון התאהבנו באולם ובצוות-עדן, עמית ופבל שהיו זמינים לנו לאורך כל הדרך לשאלות הכי טיפשיות באהבה והכלה רבה עד סיום האירוע. אני לא מפסיקה לקבל מחמאות על האוכל, השירות והאדיבות!. ידענו שעשינו את הבחירה הנכונה! אם אתם מחפשים אולם לחתונה קטנה (עד 240 איש) ויחס משפחתי ואוהב למינימום חתונה מושלמת זה-בית...
תאריך קבלת השירות: 29/05/2025 אהבתי: בקטע לא מוסבר לא הפסקנו לקבל מחמאות על האוכל! קשה לומר על אוכל באירועים טעים אבל בבית פשוט טעיםם!
ובנוסף השירות. חברה שלי שבהריון סיפרה שלי שהמלצרית בשולחן שלה הוציאה לה מידת עשייה של מנה עיקרית שסיפרה שפעם ראשונה אכלה באירוע עיקריות לצד זאת שהמלצרית וידאה שהכל בסדר ושאכלה. האוכל וואו. פבל מנהל האירוע היה כל כך נעים וחם, הייתה לנו מפיקת אירועים אישית ופבל והמפיקה התחברו מהר ויצר ניהול אירוע מושלם הערות לגבי המחיר: לקחנו את החבילה הכי יקרה לעולם יום חמישי ועוד בחודש יקר. שזה לא יבהיל אתכם. המחיר לאחד נשמע יקר אבל בOVERALL במחיר הכולל זה יוצא זול יותר מאולמות אחרים שמציעים פחות ומשלימים מבחוץ ואז המחיר הכולל עובר את המחיר הסופי לאורח בבית. הטיפ שלי: הבילה הכמעט כוללת הכל של הבית אומנם יכולה להרתיע תחילה אבל יש להם ספקים איכותיים, לכו איתם תקשיבו להם הם מדברים מניסיון!