אני התלבטתי הרבה אם לכתוב, כי אני האמנתי שהרבה מהטעויות היו בטעות וחד פעמיות, אבל המשכתי לשמוע מהמשפחה והחברים על פשלות נוספות.
יש הרבה דברים שביאסו וניסיתי בזמן האירוע לנפנף ולשחרר כדי שאוכל לשמוח ולהרגע אבל כן חשוב לי שזוגות נוספים יכירו בעיקר מבחינה מקצועית. בגדול בגדול אני מרגישה שהכמות פרחים גם בחופה גם בשולחנות וגם במראה לא היתה מה שסיכמנו, דברים שהיו חשובים לי התפספסו וכמפיקה טלי חסרה לי לי. אני מסדרת מחשבות ומקווה שתצליחו להבין את הכוונה שלי, סך הכל היה אירוע מהמם, ואני מעריכה את מה שכן בוצע טלי בזמנו הסבירה שהיה אמור להגיע עוזר שלה והבריז ולכן הרבה דברים התפספסו. אבל היו לנו 10 מלווים באולם שהיו זמינים ועם רצון לעזור בכל מה שצריך והיא לא נעזרה בהם למרות שהצענו, והכנו מראש אקסל מדויק לכל מה שצריך לקרות, והגיעו לאולם גם שקיות מחולקות שעל כל אחת מהן היה כתוב לאיזה אזור ומטרה הן.
באופן כללי: היתה תחושה של חוסר ארגון, טלי איחרה גם למפגש המקדים וגם ביום האירוע לא הגיעה מוקדם כמסוכם, וגם כשהיו פשלות תוך כדי שום דבר לא הרגיש מנוהל
*בשולחנות:* ✨ סיכמנו על עלים נשפכים לאורך הראנר, לא סידורים עגולים. הדיבור היה על שפע יפה של ירק ופרחים מפוזר לאורך לא קרה. ✨ הפמוטים הכחולים קנינו המון ולא זולים, ולא הונחו בשולחנות למרות שביקשתי כמה פעמים והזכרתי גם מראש וגם לאורך האירוע. כרגע הם עדיין באריזה אצלי בבית.
*בחופה* ✨ סיכמנו על פרחים בשני הצדדים של החופה פינה ר ועוד קצת בצד השני, היה רק ר שזה די חבל ביחס למה ששילמנו ✨ סיכמנו על נרות קטנים מיוחדים שהזמנתי לזה, לא הונחו
*קבלת פנים* ✨ לא היה לאולם רשימת אורחים ומוזמנים עד שעה אחרי קבלת הפנים שבה שלחנו בעצמנו כבר לבעלי האולם, זה גרם להמון בעיות אחר כך כשאנשים לא ידעו איפה השולחנות שלהם ✨ רק אחרי שהערתי המון והגשתי להן בעצמי את הדברים את והבהרתי המון פעמים הדגשים לקבלת פנים הדברים יצאו. עד שעה אחרי תחילת הקבלת פנים בערך לא היו בכלל לא הספר ברכות, המדבקות, הסלסלאות, הראנר לשולחן סגניסה… דברים שעברתי אחת עליהם וידעת שחשובים לנו, הספר ברכות זה הזיכרון שלנו מהאירוע ואורחים ידעו את זה ואמרו לי שחיפשו אותו בקבלת פנים ולא מצאו. באסה כי זה באמת היה מהדברים שחשובים לי. ✨ הצבנו מראה מצויירת לצילום סיכמנו על פרחים שיוצבו בשני הצדדים, גם פה היה רק בצד אחד. היא היתה יפה זה פשוט חצי מהכמות פרחים שסיכמנו עליה (כמו בחופה שהיה חסר)
מה שקשור לניהול האירוע באולם: 1. השירותים היו זוועה, ברור שזאת אחריות האולם אבל אמרתי מראש כמה פעמים שחשוב לי שיעברו שם, לשים לב לניקיון שם ולנייר טואלט ולהעיר. ולא משנה מתי הלכתי לשם לא היה נייר או נקי. גם המארזים היו מבולגנים ולמלא נייר טואלט זה כן בסיסי מבחינתי, לא נעים 2. הסידורי שולחנות, העברתי לה אותם מראש כל כך מפורט ומסודר ובזמן האירוע היה כאוס. אני מבינה שאת לא אשמה בו לבד אבל להתחיל להסביר לי בזמן האירוע שהיינו צריכים לדאוג לדיילת חיצונית זה לא עוזר. למה לא להגיד מראש? היתה דיילת בקבלת פנים אבל לא בתוך האולם. לא היה לי מאיפה להקפיץ חברת הושבה וכן ציפיתי מטלי לקחת פיקוד ולעשות סדר כמה שאפשר להוריד ממני את הבלאגן, ורק העבירה אותו אלי.. 3. הסרטוני ברכות ב2 המקרים הופעלו ללא התראה לאורחים כשאף אחד כולל אנחנו לא בקשב, היה צריך לקחת מקרופון ולהפנות את התשומת לב לשם ואז להפעיל 5. הכנו גם לצוות צק עם ברכה וטלי שכחה להעביר להם אותו. ספקים לא קיבלו צק וזה העמיד אותי במצב לא נעים 6. המיתוג שהכנו, גם השלטי הכוונה שסיכמתי איתה מראש לא נתלו, השלטים על הביט והפייבוקס נתלו בתוך האולם במקום רנדומלי במקום ליד הכספת, עבדנו על המיתוג הרבה גם מבחינת עיצוב וגם מבחינת הדפסה וזה לגמרי נפל בין הכיסאות
למען ההגינות חשוב לי להבהיר שטלי קיבלה את הביקורת ברובה והציעה לנו שובר זוגי בביימי וקיבלנו אותו....
הטיפ שלי: כמעצבת אפשר לשקול אותה, כמפיקה פחות לדעתי