אני אתחיל בשורה התחתונה: יובל היא הספקית הכי טובה שסגרנו ואם אתם סוגרים איתה, זכיתם.
אז אנחנו כמו נראלי רבים התלבטנו אם אנחנו צריכים בכלל מנהלת אירוע חיצונית. יובל ניהלה 2 חתונות של חברות שלא הפסיקו לשבח והחלטנו לדבר איתה. כבר בשלב הזה הייתה לנו שיחת טלפון של בערך שעה שיובל הסבירה מה היא עושה במסגרת הניהול אירוע, ענתה על שאלות וביקשה לדעת מה חשוב לנו. מהר מאוד הבנו שהבחירה ביובל היא הדבר הנכון. מפה יובל המשיכה ללוות אותנו, לשלוח הודעות ולעזור בכל מה שצריך. עשינו גם פגישה בערך חודש לפני החתונה שבה יובל עברה איתנו על הכל, לקחה מאיתנו דברים כדי לסדר ביום החתונה ונתנה לנו מלא דגשים שהיינו צריכים לברר. גם דברים כמו אלכוהול נוסף שהבאנו ודברים שעוד לא היו מוכנים לפגישה, היא רשמה לעצמה כל מה שצריך ברמת הכמויות. וזהו כשהגיע היום של האירוע, פשוט לא היינו צריכים לדאוג לכלום, היא סידרה הכל, הייתה בתקשורת מול הספקים (לא נגעתי בפלאפון כל היום), הרגיעה את ההורים, דאגה לשים לב לדברים שביקשנו ממנה, הייתה שם פשוט בכל רגע ואפילו בסוף האירוע ארגנה את כל הדברים בשקיות ושלחה לנו תמונות והסברים של איפה כל דבר נמצא. אז כל שנשאר לנו זה פשוט לבוא וליהנות, יובל כבר דאגה להכל.
אחרי האירוע היא שלחה לנו תמונות שהיא צילמה ועשתה איתנו שיחת סיכום כדי לשמוע איך היה לנו. (היה ממש טוב)
בעיניי הליווי הכל כך צמוד הזה היה מדהים, יובל נעימה ובאמת שהיא אלופה. בסופו של דבר רובנו מגיעים לדבר הזה של ארגון חתונה בפעם הראשונה בחיינו ויש כל כך הרבה דברים שאפילו לא חושבים עליהם או יודעים שצריך לתכנן, אבל למזלנו יובל הייתה שם....
תאריך קבלת השירות: 27/05/2025 אהבתי: הכל. זה שיכולנו ליהנות ולהיות משוחררים בזכות זה שידענו שיובל איתנו ודואגת להכל. שלפי דעתי זה הכי חשוב, כי היום הזה טס. הטיפ שלי: פשוט לקחת את יובל כמנהלת אירוע