את אביעד בעלי ואני מכירים כבר כמה שנים טובות מסצנה אחרת בכלל אבל לבעלי היה חלום לנגן את המוזיקה הספציפית שלו שאביעד באמת מתמחה בה מה שלא ידעתי, זה שאביעד יותר לנגן את כל סוגי המוזיקה, מכיר, אוהב ומבין בכל ז׳אנרה לא משנה מה הבאתי אליו. אביעד הצליח לנגן מזרחית בשביל אבא שלי, אולד סקול בשביל ההורים של בעלי, פופ בשבילי, ישראלי ישן בשביל אמא שלי, הארדסטייל בשביל בעלי וכל זה תוך כדי שהוא מרגיש את האורחים עד לרמה שלא משנה מה התנגן כולם רקדו. עד עכשיו באים ואומרים לי כמה שהדי-ג׳יי שלנו היה טוב ושהם לא ראו דברים כאלה....
תאריך קבלת השירות: 12/06/2025 אהבתי: אהבתי במיוחד שהתהליך עם אביעד היה ממש נעים וזורם. לימור שמתאמת אצלו את כל העסק הייתה נעימה, המפגש לפני שבו החלטנו על שירים היה באווירה כיפית מצחיקה וקלילה.
אביעד באמת נשאר כמה שיותר קרוב למה שסיכמנו איתו מה שאני יודעת שהמון כלות חוששות ממנו מחיר: 4,600 הערות לגבי המחיר: המחיר הוא 4000 אבל הוספנו עוד 600 כי למקום שהתחלנו בו לא היה חלק מהציוד הנדרש הטיפ שלי: בעיקר פשוט למצוא ספק שקודם כל נעים אילו, עוד לפני שראיתם ושמעתם על העבודה.