הגענו למיכה דרך חבילה שקיבלנו מהאולם אחרי שכבר דיברנו עם צלם אחר ורצינו לחקור עוד כיוונים. ישבנו לשיחה קצרה והקליק היה מיידי. השיחה זרמה, ראינו שיש מולנו בן אדם עם כל כך הרבה ידע וניסיון, הסתכלנו גם על עבודות של מיכה שהיו פשוט אומנות.
ביום החתונה מיכה הגיע עם חיוך ענק ופשוט התחבר ישר עם כולם והתחיל לצלם. אנחנו התארגנו לחתונה בדירה שלנו, בבניין ישן והתמונות שמיכה עשה לנו גרמו אפילו לבניין שלנו להיראות מיוחד:) כל החברים והמשפחה באו להגיד לנו איזה נשמה הצלם שלנו ואיזה כייף היה איתו. הוא פשוט ידע לתפוס את הרגעים הקטנים לאורך כל היום, אלה שמיוחדים רק לנו ולאירוע שלנו, עבר כמעט חודש מהחתונה ואני מסתכלת על התמונות האלה וכל כך מתרגשת....
תאריך קבלת השירות: 23/05/2025 אהבתי: את הנשמה והלב של מיכה! והתמונות והסרטונים שהגיעו ממש מהר:) הערות לגבי המחיר: התשלום היה כחלק מחבילה של האולם שכללה צילום סטילס ווידאו (עם צלם מטעם מיכה). הוספנו 2000 ש"ח כדי להוסיף צלם מגנטים - גם מטעם מיכה הטיפ שלי: אם יש תמונות שחשוב לכן שיהיו לכם לאחר כך, תעבירו את המידע הזה לצלם כדי שידאג לזה. אחר כך תודו על זה ממש!