אל מורן הגעתי דרך המלצה מקולגה, חיפשתי מאפרת שגם עושה שיער כמובן, שהסגנון שלה מדויק, נקי ועדין ושתדע להתמודד ולהוציא את המיטב מהשיער שלי - גם הצבע והגם האורך. הייתה לי בעבר התנסות באיפור שלא ממש הרגשתי כמו עצמי כשהסתכלתי במראה ולכן זה היה הקו המנחה שלי בבחירה של מורן. הייתה לנו שיחת היכרות טלפונית נהדרת, מורן הייתה סופר גמישה איתי עם השעות שכן אני תכננתי את החתונה מרחוק (חיים בניו יורק, שבע שעות אחורה משעון ישראל) והשעות שבהן שוחחנו היו מעט פחות קונבנציוליות, אבל מורן תמיד הייתה זמינה ונכונה לדבר מתי שהיה צריך. כשהגעתי לארץ דבר ראשון קבעתי איתה את פגישת הניסיון שרק חיזקה לי את התחושה שבחרתי נכון, יצאתי מרוצה עד הגג וידעתי שביום החתונה אראה בדיוק כמו שאני רוצה. וביום עצמו? באמת אין לי מילים, מורן הגיעה ליפו עוד לפני הציפורים (3.30 בבוקר) ואת מרבית הזמן העברנו רק שתינו והיא הרשתה המון נחת, רוגע, שמחה וצחוקים וגרמה לבוקר ההתראגנות שלי להיות מדהים ברמות! היא אפילו זרמה איתי על רעיון לפינה באינסטוש שאני מקווה שתתפוס :) לקחתי את מורן לליווי לחתונה עצמה היא גרמה לי להרגיש וואו לאורך כל האירוע ובאמת שהטאץ אפים והכל היו נקודתיים ומדוייקים כי הכל החזיק (איפור + שיער) ברמה מאוד גבוהה (למרות התנאים של חתונת קיץ: יוני, שישי צהריים, שטח). והלוק השני שלי נעשה בקשיבות גבוהה והתאמה במקום, היה פשוט ואוו. אין לי מספיק מילים לומר כמה מורן היא הבחירה הנכונה ביותר שעשיתי!...
תאריך קבלת השירות: 06/06/2025 אהבתי: מה לא? וואו מורן קודם כל מוכשרת ברמות, עם יד יצרתית וכישרונית לשיער ויד מופלאה ועדינה לאיפור, יצרה לי את הלוק הפייתי המושלם שחיפשתי והרגשתי הגרסא הכי יפה שלי עצמי אוור.
מורן שירותית ברמות, אכפת לה מהכלות שלה, הרגשתי שהיא ממש איתי, מבינה אותי ומגשימה לי את הלוק שחלמתי עליו.