אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

דף הבית   >   נותני השירות   >   הדס שוורץ- איפור כלות   >   חוות דעת של rotem.pultorak

חוות דעת על הדס שוורץ- איפור כלות

rotem.pultorak
המשתמש זמין לצ'אט

review galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview gallery
את הדס המהממת הכרתי דרך המלצה של חברה טובה. אני לא בנאדם שמתאפר ביום יום וזה היה אחד הפחדים הכי גדולים שלי. פחדתי להיראות מישהי שהיא לא אני.
כבר מהשיחה הראשונה עם הדס היה לנו חיבור ואפילו זכיתי להיות במפגש ניסיון ששם הבנתי שעשיתי את הבחירה הכי טובה שיכולתי לעשות.
במהלך החודשים שלפני החתונה שאלתי עשרות שאלות והדס תמיד הייתה קשובה וענתה בשמחה גדולה.
יום החתונה הגיע ומרגע כניסתה בדלת פשוט היה אור שלא כבה במשך כל היום. רקדנו, צחקנו, שמחנו ושרנו ונהינו מכל רגע. היא ממש הפכה לחלק מאיתנו.
ועכשיו לחלק העיקרי - האיפור והשיער היה פשוט מדויק!!! הדס הייתה קשובה בכל שלב לרצונות שלי, לפרצופים ולקולות. בכל שלב היא בדקה איך אני מגיבה, מה אני חושבת ואם אני מרוצה. היא ידעה להרגיע ולהסביר כל שלב ושלב במהלך התהליך.
והתוצאה הייתה מעל כל הציפיות!!! פשוט יצאתי אני! אמנם עם איפור אבל פשוט אני ולא מישהי שאני לא מזהה במראה. וזה היה הכי מושלם שיכולתי לבקש.
הדסי ליוותה אותי לאולם, עשתה לי טאצ אפ לפני החופה, חיכתה לרגע שליפת ההינומה שחלילה לא יהרסו לי את התסרוקת ועד הרגע בו הייתי צריכה להחליף לתסרוקת שנייה שגם היא עלתה על כל הציפיות.
היא פשוט המאפרת והמסרקת הטובה ביותר שיכולתי לאחל לעצמי ולכל מי שאני אוהבת וכך גם אני ממליצה עליה לכולן.
בקיצור - אם אתן מחפשות מישהי קשובה, אנרגטית, פלפלית, קסומה ומדויקת זו פשוט היא!
אומרת אחת שאיפור זה אחד הדברים הרחוקים ממנה והרגישה כמו נסיכה!
הדסי את הכי טובה שיש ❤️❤️❤️
תאריך קבלת השירות: 11/11/2024
אהבתי: הכל!!! האיפור השיער הליווי האנרגיות החום וההקשבה
הערות לגבי המחיר: מחיר שווה לכל כיס!! שווה כל שקל!
הטיפ שלי: לתת להדס לעשות את העבודה - היא מקצוענית!
הדס שוורץ- איפור כלות

אודות   |   תנאי שימוש   |   נגישות   |   פרטיות   |   משרות   |   צור קשר