המסע למציאת שמלה הוא לא פשוט. הייתי אצל כמה מעצבים שלצערי לא הייתה להם את המידה שלי (מידה 44-46). היה שבוע אחד שקבעתי לכל יום פגישה אצל מעצב אחר במטרה לסיים את החיפושים. ביום ראשון הלכתי למעצבת שלא אנקוב בשמה, כמובן שווידאתי שיש להם שמלות במידה שלי וכשהגעתי היא הסתכלה עליי ופשוט אמרה לי ״לצערי אין לנו שום דבר בשבילך כאן״. עצובה ופגועה, החלטתי לבטל את כל הפגישות לשמלות שהיו לי באותו שבוע. כנראה מאלוהים, את הפגישה אצל ליז לא ביטלתי, רצה הגורל וקצת התעצלתי לחפש את מספר הטלפון באינטרנט כדי לבטל את הפגישה. יום לפני, התקשרו אליי מליז מרטינז, שאלו אותי אם אני מגיעה וכל מה שעניתי לה בתגובה זה ״אני לא יודעת מה תפקידך בכוח, אבל מה הסיכוי שאת יודעת אם יש לכם שמלות במידות 44 עד 46? ״מי שדיברה איתי בטלפון הרגיעה ואמרה לי ״זאת מידה ממש סטנדרטית! תגיעי אני מבטיחה שנמצא לך משהו.״ יום למחרת כשהגעתי לסטודיו ליז בכבודה ובעצמה ניגשה אליי ואמרה לי ״איתך דברתי אתמול!״ הייתי בהלם מרמת הצניעות שהיא אפילו לא אמרה לי שאני מדברת איתה ופשוט הרגיעה אותי. היא הצמידה אליי את אחת הסטייליסטיות שלה, הכניסה אותי לחדר מדידה והשמלה הראשונה שהסטייליסטית נתנה לי למדוד זאת השמלה שבחרתי להתחתן בה.
ליז וכל הצוות שלה פשוט מדהימים! נתתם לי חוויה שתלך איתי לכל החיים ובעיקר שיעור בזה שאין מקריות! תודה ענקית!...
אהבתי: את ליז, את האווירה בסטודיו, את הצוות! חווית שירות מדהימה! הטיפ שלי: לבוא עם ראש פתוח