לצערי, החוויה שלנו עם שרון לא הייתה מוצלחת. ממש הרגשנו שנהרס לנו האירוע וכל מה שעבדנו עליו הלך לטמיון.
ביום החתונה לא היה צל על אזור הישיבה של שולחנות האוכל (אף אדם לא ישב שם) ולא על עמדות האוכל. לא היו מספיק אמצעי קירור ואוורור. העלינו שוב ושוב לאורך הדרך את החששות שלנו לגבי הצל והאוורור. שאלנו האם יש מספיק שמשיות, מאווררים וצ’ילרים, והאם האזור יהיה נעים לאורחים. במקום לבדוק את זה לעומק או להתייעץ עם איש מקצוע, קיבלנו בעיקר הרגעה.
רק כדי לשים דברים בפרופורציה – היו 30 מעלות, תחילת יולי, מזג אוויר סטנדרטי לגמרי בישראל. למרות זאת, שרון ניסתה להציג את זה כחום קיצוני, במקום לקחת אחריות על תכנון לא מספיק של השטח.
אורחים מבוגרים נאלצו לשבת באזור הרחבה שהיה מוצל, על שולחנות נמוכים או על הדשא, ולפעמים פשוט בעמידה כי לא לכולם היה מקום ישיבה נוח. בפועל, הרבה אורחים עזבו מוקדם, חלקם בקושי אכלו, והחוויה נפגעה מאוד.
גם בבוקר האירוע, כשהיה ברור בשטח שהמצב בעייתי, היא לא ניסתה למצוא פתרון הולם, אפילו לא עשתה טלפון אחד כדי לבדוק אם אפשר להביא עוד שמשיות או צילרים.
בנוסף, הרגשתי שבמהלך ההכנות הייתי צריכה להזכיר לשרון שוב ושוב דברים שכבר סוכמו, פשוט כי לא היה שום תיעוד מסודר. לא היה קובץ, לא תיקייה, לא ריכוז של מידע-לא לגבי הספקים, לא התיאומים ולא ההחלטות שלנו. הכול התנהל בהתכתבויות וואטסאפ, ובשלב מסוים הן אפילו נמחקו לה, כולל כל המידע שהיה לה על החתונה שלנו.
ציינתי פה רק את הבעיות הכי גדולות שהיו- אבל היו עוד דברים קטנים יותר ופחות שהפריעו לנו כמו השולחנות של בקייטרינג היו מפוזרים מאחורי המזנונים, במקום למצוא מקום ראוי או לדאוג שזה יראה סביר. לא היה מקום מאורגן לעובדים מה שגרם להם לנוח, לאכול, לעשן ולשבת בים הבר לרחבה לעייני כל.
זו כמובן החוויה האישית שלנו,...
אהבתי: כייף שהאיש הצוות ישן ליד הרחבה. (: מחיר: 14,000 הערות לגבי המחיר: גבוה יחסית לתמורה
היי נטע לי אני מאוד מצטערת שאלו תחושותייך.
כמו שהסברתי עשיתי הזמנת ציוד מסודרת והזמנתי המון שמשיות מאווררים וצילרים ( מזגנים ניידים אקסטרה חזקים) שמנסיוני הרב מספיקים לכמות המוזמנים שלכם ויותר.
בנוסף לכך עשינו הצללה ענקית שהתפרסה לפחות על 60 אחוז משטח האירוע וסיפקה לפחות 30 מקומות ישיבה מוצללים.
בנוסף הייתה באירוע מרפסת ענקית מקורה עם מאווררי תיקרה שסיפקו עוד 30 מקומות ישיבה מוצללים ומקוררים.
לצערי החתונה נדחתה בגלל המצב ( מלחמה ) מתחילת יוני ליולי ויצא לנו יום חם במיוחד - ממש חום קיצוני ויוצא דופן שאינם בשליטתי כמפיקה. כתבתי לך בפרטי הלוואי ויכולתי לעצור את השמש בידיים....
ליוויתי אותך ואת מאור תקופה מאוד ארוכה בליווי צמוד וזמין תמיד ובאהבה גדולה.
כואב לי מאוד שאת בוחרת לראות רק את החום ולא את כל הדברים היפים שהיו באירוע .
והכי כואב לראות שאת מנסה להכפיש את שמי בכל מקום אפשרי.
יש לי מאות זוגות שיעידו על עבודתי המקצועית לשביעות רצונם ומפרגנים לי שנים אחרי החתונה.
בהצלחה