אז הבנו שאנחנו רוצים להתחתן בדרך משלנו, שתואמת את מי שאנחנו ואת היהדות שאנחנו מזדהים איתה. יצרנו קשר עם נעמי וכבר בשיחת הטלפון, שמענו שמדובר במישהי נעימה, תקשורתית שנרצה להיכנס איתה לתהליך. נפגשנו עם נעמי 3 פעמים להיכרות, כתיבת הכתובה וכתיבת הטקס. זאת הייתה עבודה הדדית והתוצר הסופי היה מדהים. גם למדנו על טקס החופה ועל הכתובה וגם זכינ ליצור מסמכים שילוו אותנו שנים. נעמי באמת אוהבת להעביר תהליכים כאלה וזה מאוד מורגש. החוויה איתה הייתה של הרבה קשב וגמישות. היא התאימה והזיזה בהתאם למה שאנחנו הרגשנו שהוא מדויק לנו. החוויה איתה היא שהדלת תמיד פתוחה לכל תחושה או מחשבה חדשה. את הטקס נעמי הנחתה בהמון שמחה ורגישות והיינו מאוד מרוצים מהחופה. אנחנו מאוד מאוד ממליצים לבחור בנעמי כעורכת החופה הרפורמית שלכם....
אהבתי: במיוחד אהבנו את טקס הכתובה - זה נתן מקום לאנשים הקרובים לנו "להעיד" על טיב הקשר שלנו.
את הכתובה עצמה אנחנו ניסחנו וזו הייתה הזדמנות לחשוף אותה למעגל הקרוב לנו. הערות לגבי המחיר: יש החזר למילואימניקים הטיפ שלי: להנות מהדרך