אז ככה הכל התחיל... האמת שבתחילה כלל לא חשבנו על צלם מגנטים אבל אז שינינו את דעתנו, ומכייון שלא הכרנו אף צלם מגנטים באופן אישי ביקשנו ממפיקת הארוע שלנו שתמליץ בפנינו על צלם כזה, היא מצידה שלחה לנו רשימה של חמישה שמות שמבחינתה נחשבים לצלמים איכותיים, אם להודות באמת אז ארקדי לא היה הראשון שהתקשרנו אליו, הראשון שנבחר, נבחר כיוון ששמו כשמי ולכן התקשרנו קודם אליו, רק שליקום תוכניות משלו והוא לא היה זמין כשהתקשרנו אליו, הבא בתור היה ארקדי, ואנחנו כל כך מודים לבורא עולם על כך, עוד בשיחתנו הראשונה ארקדי הסביר על חשיבותם של החומרים איתם הוא עובד ואכן אם לשפוט על פי איכות התמונות זו הרמה הגבוהה ביותר שאנחנו לפחות ראינו, ארקדי היה אדיב וסובלני כלפי אורחנו ובקשותיהם להצטלם, הוא תמיד נמצא היה במקום הנכון על מנת להנציח את הרגע כאילו שהוא יודע מראש על שעומד להתרחש, גם התמונות פותחו בקצב מדהים, כל הזמן זרמו תמונות אל הלוח, ארקדי צילם וצילם וצילם ולא נח לרגע אפילו כשהאורחים התיישבו לאכול היה צריך להתעקש איתו שיעצור וישב לאכול. מי שמסתכל על התמונות מייד מבחין באיכות התמונות בדיוק כפי שארקדי אמר עוד בשיחתנו הראשונה. אם אתם מחליטים שאתם מעוניינים, ומחפשים צלם לתמונות מגנטיות אנחנו ממליצים לכם על ארקדי בכל פה ובכל ♥️, מבחינתנו ארקדי הפך להיות צלם המגנטים צלם הבית של כלל המשפחה המורחבת שלנו. תודה רבה רבה לך ארקדי על תרומתך להצלחת הארוע שלנו🙏🏽♥️...
תאריך קבלת השירות: 25/07/2025 אהבתי: את השקט, הסבלנות, המקצועיות ארקדי לא נח ולא חסך בכלום הוא לא הפסיק לצלם מהשניה שהגיע ועד שאחרון האורחים עזב. הערות לגבי המחיר: לא אכתוב כמה שילמנו, רק נומר שני דברים
1. המחיר שנאמר לנו בשיחה הראשונה נשמע מאוד הוגן.
2. בסוף עוד הוספנו טייפ כי חשבנו שמגיע לארקדי לאור המקצועיות והתרומה שלו להצלחת הארוע. הטיפ שלי: אל תוותרו על תמונות מגנטיות אין לכם מושג כמה זה מוסיף ומשנה את הארוע ואז רק ארקדי