אז הכול התחיל בזה שחיפשנו אולם לחתונה ׳קטנה׳. אולמות אחרים ביקשו מחיר מופקע שביקשנו התחייבות ל200 אורחים אבל ה׳בית׳ ממש נועד לאירועים בסדר גודל הזה. יותר מזה- הם מציעים חבילה מאוד שלמה של דיג׳יי, עיצוב בסיסי, הגברה תאורה, ועוד. הכימיה עם כל העובדים שם, מאיש המכירות, המפיקה של האירועים ומנהלי האירועים עצמם הייתה פשוט מעולה, הם באמת אחלה אנשים ומאוד נעים להתנהל מולם. הם תמיד היו זמינים לנו לאורך הבנייה של החתונה ומלבד עיצוב שהחלטנו להוסיף כל השאר היה חלק מהחבילה שסגרנו איתם מראש. החתונה שלנו שם הייתה מושלמת ברמות הכי גבוהות והמחמאות ופידבקים מהאורחים היו מעל לכל ציפייה!! הדבר הראשון שכולם יגידו על ה׳בית׳ זה שהאוכל שם באמת ברמה הכי גבוהה של אולמות חתונה, זה בגדול ברמה של מסעדה מממש טובה, אבל שזה גם מגיע עם מכלול של מקום יפה, שירות טוב ועוד ועוד זה באמת מטורף :)
עשינו שם קונספט של חתונת פנים-חוץ. הם עושים את זה שם כשכמות אישורי ההגעה עולה על 240, למזלנו היה מזג אוויר ממממש טוב ליולי והיה נעים, הם גם עושים את כל ביכולתם לאוורר עם מאווררים ענקיים, ובסוף זה היה קונספט סופר מגניב של חתונה אז ממש ממליצה למי שיש לו אפילו קצת יותר מ240 אורחים....
תאריך קבלת השירות: 31/07/2025 אהבתי: אהבנו מאוד את העיצוב של המקום עצמו מבחינת חלוקת שטח, את הצוות של המקום, את האוכל (!).
באמת שמאוד אהבנו את המקום ! מחיר: 440 הערות לגבי המחיר: בלי הנחה הטיפ שלי: חשוב לדעת שבמידה ועוברים את ה240 אורחים באישורי הגעה אז חייבים להפוך את החתונה לקונספט של ריקודים בחוץ וזה לא מתאים לכולם אז במידה ויש לכם כמות אורחים גבולית לאזור הזה חשוב לקחת את זה בחשבון. אנחנו עפנו על זה אבל זה אולי לא בשביל כולם.