אמה שלנו 🫶🏼 מאיפה מתחילים בכלל??? עכשיו רק מתחילים להתאושש ואיך בכלל מסבירים מה אמה עבורנו? אמה היא לא מפיקה אלא עולם! אין לנו מילים להודות לה! 🥹 איזה תהליך מטורף עברנו איתה בתשעה חודשים האחרונים, רקמנו יחד צעד צעד את חתונת החלומות שלנו, ואמה הייתה עמוד התווך של כל האירוע הזה, שלנו. בהתחלה לקח לי רגע לשכנע את נמרוד שצריך מפיק, אבל בשניה שהוא פגש את אמה הוא נשבה בקסמייה והבין שהאירוע לא יהיה אותו דבר בלעדיה. אמה הייתה השקט שלי, מקור הרוגע שלנו, וגרמה לי לשחרר (וזה לא פשוט בכלל לפרפקציוניסטית כמוני). היא לב ענק!! המקצועיות שלה לא משתמעת לשתי פנים, אין דברים כאלה! קוסמת! מי ידע שאדם אחד יכול להיות בכל מקום בו זמנית? לשים לב לכל הפרטים הכי קטנים *ברמה הכי מדויקת שיש* ולתת תשובה על כל דבר קטן וגדול שהיה לנו לשאול ❤️
ידענו שאנחנו בידיים הכי טובות שיש ושאנחנו יכולים לסמוך עליה בלי למצמץ! ❤️ אלוהים זימן לנו אותה להפוך את היום שלנו ללא פחות ממושלם! 🥰😍 אמה הייתה שם בכל רגע, לאורך כל התהליך, לרוחבו ובסופו. הרגשנו הכי בבית בעולם! לשאול, להתייעץ וגם לבכות 🥹 ואפילו הייתה שם להאכיל רגע לפני חופה אחרי יום צילומים 🤍 היא פשוט הפכה את היום המאושר בחיינו לקליל ומדויק! הדבר הכי טוב להעיד עד כמה זה שיכולתי ללכת עם המלוות שלי לספא יום לפני האירוע 😅 יש בה את היכולת לגרום לנו להרגיש שאנחנו הזוג היחיד שלה למרות שרשימת הזוגות היא אינסופית 🥰 עם כל כך הרבה סבלנות, מקצועיות פסיכית וקלילות אינסופית.
אמה - היית הכי שיש עבורנו! נכנסת לנו עמוק ללב! 🤍 השתדלנו לבחור באנשים עם הלב הכי גדול שיש ללוות אותנו ביום שלנו, אבל את בראשם!!
כל זוג שייקח אותך ליום שלו פשוט יזכה בענק!!! 🥹🥹🥹...
תאריך קבלת השירות: 06/08/2025 אהבתי: את האנושיות, המקצועיות הבלתי נדלית והיחס הכי קרוב ואוהב שיש! אין דברים כמוה הטיפ שלי: לקחת את אמה בלי למצמץ! זה הדבר הכי טוב שתעשו לעצמכם 🤍