שירה הייתה הבחירה המושלמת (!!!) שלנו ליום החתונה. כבר מהפגישה הראשונה איתה בזום הרגשנו חיבור מדהים! היא הקשיבה בסבלנות, שאלה את כלהשאלות הנכונות, גרמה לנו להרגיש הכי כיף עם הבחירות והסגנון המוזיקלי שלנו וידעה לתת שם וכיוון כשלא היינו בטוחים מה בדיוק אנחנו רוצים. לאורך כל התהליך היא הייתה זמינה, סופר מקצועית, רגועה ועם אנרגיות חיוביות.
וביום עצמו – וואו! אנחנו עדיין לא נחתנו מהטירוף שהיה ברחבה. שירה הרגישה אותנו ואת האורחים בדיוק, קראה את הקהל וידעה איך להרים את האווירה. לא היה שיר אחד שלא עפנו עליו, וכל דאגה או חשש שהיה לנו פשוט נעלמו ברגע שהמוזיקה התחילה (ולי מאוד מאוד קשה לשחרר שליטה)
קיבלנו אינסוף מחמאות מהאורחים על המוזיקה, על בחירת השירים וגם על הווליום המדויק (אורחים מבוגרים שבדר"כ סובלים מווליום בחתונות...) שירה הפכה את הרחבה למקום הכי שמח שיכולנו לדמיין (ואפילו יותר מזה)!...
תאריך קבלת השירות: 19/09/2025 אהבתי: לפני האירוע, שירה ממש ממש דייקה איתנו כל סגנון וסגנון ואת הפלואו של האירוע, וידאה שמבינה בדיוק מה אנחנו רוצים ובנתה את המסיבה בצורה מאוד זורמת והגיונית.
באירוע עצמו, קראה את הרחבה בצורה מושלמת וידעה להרגיש אותנו ואת הקהל בכל רגע. כל שיר היה בול במקום והאנרגיה ברחבה הייתה מטורפת מהתחלה ועד הסוף. מחיר: 5,900 הטיפ שלי: תסמכו על שירה! היא מקצוענית אמיתית. תשתפו איתה את הכיוון והוייב שאתם מחפשים ותנו לה חופש פעולה ברחבה, היא כבר תדע להרים אותה בדיוק כמו שצריך