מקצועיים, שירותיים, זוג שפשוט כולו לב אחד גדול והכל נעשה מאהבה אמיתית. אנחנו באמת בעננים , איזה רוגע ושלווה היה לנו בחתונה פשוט שחררנו שליטה לגמרי ועדן ודוד תפסתו את ההגה והגענו ליעד בצורה המושלמת ביותר. לא יכולנו לחלום על חתונה מושלמת והטירוף שהיה בחמישי!!!
מעריכים ברמות את כל הדאגה לאורך כל השנה הזאת והדחייה עקב המתקפה האיראנית היו זמינים לנו לאורך כל הדרך ולכל החפירות שלי😂😅 מאחלים להם שפע של פרנסה והצלחה בכללל העבודה שלכם מדברת בשם עצמה אנחנו היינו בציל (ואני עם בעיות שליטה כך שהם עשו את שלהם)
מגיע לעוד זוגות לזכות וגם להיות בציל 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻...
תאריך קבלת השירות: 25/09/2025 אהבתי: פשוט זכינו מעבר לספקים מטורפים שתקתקו פשוט הכל, מכל האביזרים, הבלתמים שצצו, הזמנים, התמרון מול הספקים, הדאגה לנו עד לאוכל, מים, פיזית לקחת אותי יד ביד למקלט ופיפי😂
היו פשוט המלווים שלנו, החברים הכי כיפים וטובים שיכולנן לבקש ליום המאושר שלנו!!!!
הכימיה עם שאר הספקים שלנו הכל פשוט היה מושלםםםם
כל המשפחות שלנו היו באוויר ואשכרה בצילללל בזכותםםםם הטיפ שלי: פשוט כל מי שרוצה להתחתן באופן הכי מדוייק,מרגש ופשוט לא צריך לדאוג לכלום זה אך ורק איתכם❤️ פשוט הצגה של עבודה ושל אנשים עם הלב הכי זהב שיש! רואים שמה שאתם עושים זה קודם מתוך שליחות … אוהבים אתכם ומחכים להזדמנות לראות אתכם באירועים של קרובינו 🙌🙏