אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

דף הבית   >   נותני השירות   >   אחוזת הספא   >   חוות דעת של Keren

חוות דעת על אחוזת הספא

Keren
המשתמש זמין לצ'אט
סביר

ההתארגנות הראשונה היתה לחתונה ב 13.6, אבל לצערנו פרצה המלחמה אז חזרנו הביתה באמצע הלילה.כבר שהגענו לשם וראינו את ההתנהלות החובבנית, זה הפריע לי. מאחר וכבר שילמתי על ההתארגנות אז חזרתי לשם לקראת החתונה החלופית. החתונה שלנו התקיימה בשישי כך שהגענו בחמישי. כשנכנסנו לחדר שהזמנו, היה ריח חזק של סיגריות, אז נאלצנו להחליף חדר, המלון היה כמעט מלא אז הציעו לנו חדר בקומת קרקע, ליד הבריכה, מכיוון שהיה שקט, החלטנו לקחת את החדר. החדר היה יפה מאוד והיה פלוס גדול לנגישות שלו. התחזוקה של החדר הייתה לוקה. סתימה בכיור, חוטי חשמל מחוברים בצורה מרושלת. מנורה אחת לא עובדת ושעון לא תקין. ערב לפני לקחו מאיתנו את ההזמנה לארוחת בוקר שתגיע לחדר. הסברנו באופן ברור וחזרנו מספר פעמים שאחת המלוות היא ציליאקית, ברמה שאסור אפילו מגע עם גלוטן ולכן שהכל יהיה בנפרד, כולל הכלים שבו מכינים את האוכל. למחרת הביאו את המנה של הגלוטן יחד עם הלחם והשאר. קראנו לשירות והסברנו, והוא הלך להחליף ושוב הביא את המנה עם לחם. רק בפעם השלישית הצליח להביא את המנה ללא גלוטן. מדובר על רגישות חמורה וזילזלו בזה. למחרת, ביום החתונה, לאחר יום עמוס שהתחיל ב 5 בבוקר, חזרנו בעלי ואני מותשים ושהגענו היתה ממש מסיבה בבריכה, מסתבר שהגיעו חבר׳ה של כמה אנשים לחגוג יומהולדת זה כלל בום בוקס, למרות שבפירוש נאמר לנו שאסור, הגענו למקום שנקרא אחוזת ספא, ציפינו למקום שקט בהתאם לשם וקיבלנו מלון מסיבות באילת. שניסיתי להתקשר לקבלה גם גיליתי שהטלפון לא תקין. הגעתי למצב שממש בכיתי וזה גרם לצוות להגיע ולסגור את הבום בטקס ולאחר שעה שזה עדיין המשיך, הגיעה מנהלת והבטיחה שמשתיקה את זה. כבר רצינו לחזור הביתה והיא שכנעה אותנו להשאר. למחרת בבוקר חזרה המסיבה. מוזיקה חזקה מהבריכה והחבורה ממשיכה לצרוח. שוב המנהלת דיברה איתנו ואף אמרה שהבעלים רוצה לדבר איתנו. עד היום טרם קיבלתי שיחה מהם למעט שיחת טלפון על חיוב אקסטרות. ת הדבר היחיד שהיה ממש מעולה שם זה אחד העובדים שהיה הכי שירותי בעולם ועזר בכל מה שיכל. וגם המסאז׳ היה טוב. לסיכום, למרות שהמלון הוא למבוגרים בלבד ונקרא בשם המטעה אחוזת ספא, הוא ממש לא כזה. יכול להיות שהמקום מכוון לכלות מאוד צעירות שרעש ומסיבות לא מפריע להם. המנהלת בעצמה אמרה שזהו אופי המלון, מה שלא השתקף בשום שלב בהזמנת המלון. אני אישית לא הייתי ממליצה. הקונספט ממש נחמד, אבל התפעול והאופי של המקום הוא די תת רמה....
תאריך קבלת השירות: 12/09/2025
מחיר: 3,500
הערות לגבי המחיר: חבילת כלה
טיפ 1: אם חשוב לכם מקום נעים להתארגן בו, שיהיה שקט, זה לא בשבילכם. זה מיועד למי שמתאים לו אווירת מסיבה
טיפ 2: לבדוק את המלון טוב ואף להגיע לשם. לבקש מידע מלא על החדרים והסתברויות של דברים.
טיפ 3: אם יש לכם רגישות למשהו, אל תסמכו שזה בוצע ותבדקו היטב.
אחוזת הספא

אודות   |   תנאי שימוש   |   נגישות   |   פרטיות   |   משרות   |   צור קשר