אם אתם מחפשים צלם מגנטים שישדרג לכם את האירוע, גסטון הוא ללא ספק הבחירה הנכונה. התחתנו ביום שישי בצהריים, וגסטון הגיע אלינו מוקדם כדי להספיק לתעד גם את רגעי המפגש הראשונים שלנו - תפקד באירוע ממש כמו צלם סטילס נוסף! הוציא לנו תמונות ברמה כל כך גבוהה שלא האמינו לנו שמדובר בצלם המגנטים ולא בצלם הסטילס שלנו. הוא ליווה אותנו לאורך היום, מהרגע שהגענו למקום וכמעט עד סוף החתונה, ברוח טובה וחיוך גדול (ומאוורר קטן מקצועי שעשה לחתן את הצילומים).
מעבר למקצועיות הבלתי מתפשרת שלו, גסטון פשוט איש מקסים. הוא נעים, רגוע, ופשוט כיף לדבר איתו. הוא הצליח להפיג את המתח והסטרס שכל זוג חווה במהלך הצילומים. הקשבנו להמלצות שלו, וידענו שאנחנו בידיים טובות.
ובנוסף, שזו אולי הנקודה הכי מרשימה לגביו - עוד בשיחת הפתיחה אמר לנו כמה חשוב לו להתנהל נכון עם המשפחות שלנו, וששבוע לפני האירוע יתקשר כדי ללמוד מאיתנו על ההרכב המשפחתי ובקשות מיוחדות שקשורות לצילומי המשפחות (ואכן, הוא זכר ליצור איתנו קשר עוד לפני שהספקנו לעשות את זה בעצמנו). הדגשנו בפניו שחשוב לנו מאוד שיהיו תמונות עם המשפחה, וגסטון הקפיד שלא לפספס אף אחד. בסוף האירוע קיבלנו לא רק מגנטים באיכות מדהימה, אלא גם 4 בלוקי עץ מעוצבים ודיסק און קי עם כ-1000 תמונות מהממות. ממליצים עליו מכל הלב!...
תאריך קבלת השירות: 12/09/2025