הגעתי לרותם אחרי שראיתי את העבודות שלה באינסטגרם, ודיברתי איתה בטלפון על החזון שהיה לי ללוק השני שלי בחתונה. העיצוב שרציתי היה לא שגרתי בכלל, והכול היה תלוי בשאלה אם היא תסכים לקחת את זה על עצמה. לשמחתי, רותם התאהבה ברעיון לא פחות ממני, ונתנה לי מהשיחה הראשונה תחושה שאני בידיים הכי טובות שיש.
לאורך כל הדרך היא לא עזבה אותי לרגע עד שהגענו לתוצאה של 100/100. תהליך של תפירה אישית מאפס הוא לא פשוט, זה באמת לקחת סיכון, אבל על רותם הרגשתי שאני יכולה לסמוך בעיניים עצומות. בכל פגישה היא הסבירה, המליצה, כיוונה, אבל גם תמיד הקשיבה באמת למה שאני רוצה ואיך שאני רואה את זה. רותם תפרה לי את אוברול חלומותיי. מיוחד, חד-פעמי ולא דומה לשום דבר שראיתי על כלות אחרות. והכול בזכות ההשקעה האינסופית שלה, המקצועיות והלב הענק שהיא שמה בתהליך התפירה הזה....
תאריך קבלת השירות: 26/08/2025 אהבתי: מה שאהבתי במיוחד אצל רותם היה הסבלנות האינסופית שלה, והרצון האמיתי שלה להגיע לתוצאה הכי טובה שאפשר לא משנה כמה זמן או פגישות זה ייקח.
היא באה איתי לבחור את הבד לאוברול, והיא לא ויתרה עד שמצאנו את התחרה המושלמת. בכל מדידה האווירה הייתה הכי טובה ורגועה שיש, והיא לא הפסיקה להזכיר לי שאנחנו נמשיך עד שנגיע בדיוק למה שאנחנו רוצות ולא פחות מזה.
אני יודעת שבסוף זה חלק מהשירות בתהליך תפירה אישית, אבל זה הרגיש מעבר לזה לגמרי.
וזה בדיוק מה שהפך את כל החוויה איתה לכל כך אישית, אמיתית, מקצועית ונעימה. הטיפ שלי: מי שבוחרת ללכת על עיצוב אישי — חייבת לדעת שזה תהליך מאתגר, שדורש סבלנות, אמון, והמון תקשורת עם המעצבת. זה לא תמיד פשוט לדמיין משהו שעדיין לא קיים, ולכן חשוב לבחור במישהי שאת מרגישה איתה חיבור אמיתי. אני זכיתי ברותם — שבאמת הבינה אותי, התעקשה איתי כשהיה צריך, אבל גם נתנה לי תחושת ביטחון מלאה לכל אורך הדרך.