אם יש רגע אחד באירוע שכל כלה חולמת עליו, זה הרגע שהיא לובשת את השמלה שלה בפעם הראשונה. ובמקרה שלי, הרגע הזה היה מושלם, הכול בזכות ערבה, המעצבת המדהימה שיצרה עבורי את שמלת הכלה הכי חלומית שיכולתי לדמיין, ואפילו מעבר לזה.
מהפגישה הראשונה הרגשתי שאני בידיים של מקצוענית אמיתית. ערבה ידעה להקשיב, להבין בדיוק מה אני רוצה, גם כשאני בעצמי עוד לא הייתי בטוחה, ולתרגם את החלום שלי לעיצוב ייחודי, קלאסי, מלא אלגנטיות. היא ליוותה אותי לאורך כל התהליך בסבלנות, ברוגע וביחס אישי שכל כך נדיר למצוא היום. כל מדידה, כל תיקון, כל פרט קטן נעשה באהבה אמיתית ובדיוק מושלם.
השמלה עצמה הייתה פשוט עוצרת נשימה, שילוב מושלם של רוך, נשיות וסטייל. כל מי שראה אותה באירוע לא הפסיק להחמיא, ואני לא הפסקתי להתאהב בה כל פעם מחדש.
מעבר לכישרון הענק שלה, ערבה היא גם אדם מקסים, חמה, רגועה ועם אנרגיות מדהימות שמשרות ביטחון לאורך כל הדרך. היא לא רק מעצבת שמלה, היא יוצרת חוויה, חוויה של רוגע, שמחה והגשמת חלום אמיתי.
אי אפשר לבקש יותר מזה. ערבה יקרה, תודה על שמלה מושלמת, על יחס יוצא דופן ועל זה שהפכת את החלום שלי למציאות. 💖...
תאריך קבלת השירות: 20/10/2025