אז לאניקה הגעתי לגמרי במקרה באינסטגרם כשראיתי שעיצבה חתונה של מישהו שאני מכירה. למזלי היא הייתה פנויה בתאריך שלנו, ומהרגע הראשון הרגשתי איתה קליק מיידי שלא הרגשתי עם אף ספק אחר! קצת מוזר להגדיר את אניקה כספק, כי היא האישיות הכי מהממת שיצא לי להכיר בכל הדבר הזה שנקרא לארגן חתונה. מהרגע הראשון היא דיברה איתי בגובה העיניים, הייתה נעימה, פתוחה לרעיונות, יצירתית ופשוט הרגשתי כאילו אני מדברת עם חברה. באופן אישי, לא היה לי מושג בעיצוב חתונה וגם לא ידעתי כל כך מה אני רוצה והייתי קצת אבודה, אבל עם אניקה כל התהליך הזה היה הכי פשוט שיש, זורם, כיפי וקליל ברמות!...
תאריך קבלת השירות: 31/08/2025 אהבתי: באנו עם תקציב מוגבל יחסית, אניקה באה לקראתינו והתגמשה כדי שנצא הכי מרוצים שיש.
ומעבר לכך, התוצאה כמובן!
עם אניקה ידענו שאנחנו מגיעים בראש שקט לחתונה, העיצוב כלל המון סידורים גדולים וקטנים ועוד פרטי עיצוב נוספים (מראה בכניסה ומתנות לאורחים שיוכלו לקחת הביתה לדוגמא), אניקה העמידה הכל לפרטי פרטים בצורה מושלמת! בחיינו שאין לנו מושג איך היא עושה את כל זה, לגמרי קוסמת :)
העיצוב יצא מהמם ובדיוק כמו שציפינו ורצינו! מחיר: 4,600 הטיפ שלי: לסגור עם אניקה בלי לחשוב פעמיים, לא תתחרטו! מבטיחים :)